Primarul Ciuhandu declară embargo PRESSALERT.ro

Primarul Ciuhandu declară embargo PRESSALERT.ro

5
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a refuzat, astăzi, în cadrul conferinţei de presă să răspundă la întrebările PRESSALERT.ro ciuhandu actori 01 ppe tema războiului gigacaloriei. „Dumneavoastră, de astăzi, nu vă mai răspund la nici o întrebare până nu vă veţi revizui limbajul. Până când nu veţi mai folosi cuvinte ca testicul şi alte organe genitale. Puteţi să mă întrebaţi ce vreţi că nu vă voi răspunde”, a declarat Ciuhandu nervos. Întrebat dacă folosirea unui cuvânt din dicţionarul limbii române este interzisă într-un comentariu, primarul Timişoarei a replicat doar că „faceţi de ruşine breasla”. Criza de personalitate a primarului Gheorghe Ciuhandu a fost declanşată de publicarea, ieri, a comentariul Ciuhandu şi politica testiculului, în care era analizată lipsa de reacţie a edilului faţă de afacerile dubioase ale camarilei din jurul său – afacerea outdoor sau bugetele pentru publicitate şi protocol ale falimentarei RATT.

PRESSALERT.ro a respectat întotdeauna deontologia jurnalistică solicitând de fiecare dată punctul de vedere al reprezentanţilor municipalităţii şi a separat, întotdeauna, informaţia de comentariu.


Nu vom face niciodată rabat din a ne exprima punctele de vedere, chiar dacă îi vom deranja pe mai marii zilei. Niciodată nu ne vom cere scuze pentru că nu stăm în poziţia sluj atât de dragă politicienilor. Refuzul dialogului nu este decât o dovadă a faptului că sechelele comunismului produc efecte şi la două decenii de când la Timişoara s-a murit pentru libertatea cuvântului. Remarcăm cu dezamăgire, că primarul care se bate cu cărămida în piept că este în fruntea primului oraş liber din România nu este la prima tentativă de limitare a libertăţii presei. PRESSALERT.ro va continua demersurile sale de a informa cât mai corect posibil opinia publică şi de a-şi spune, la fel de direct şi tranşant, opiniile.

5 COMENTARII

 1. Felicitari domnule Dragos Bota pentru articolele pe care le scrieti despre mafia din primarie.Sa continuati sa scrieti si despre mafia de la Colterm care este sustinuta de sefii Directiei Edilitare din primarie.Cum este posibil sa tot scumpeasca pretul gigacaloriei cand ei declara ca au facut investitii( preturi umflate, firme de casa ), sa studiati si declaratiile de avere sa vedeti cate clanuri lucreaza acolo.
  Succes!

 2. Eu personal m-am suparat pe tovarasu’ primar ca-mi jigneste numele (Cristian VasilCOIU)! Asa ca, pana nu va revizui ‘mnealui DEX-u’ si legile administratiei din care face parte si care m-a procopsit cu acest nume (de care, de altfel, sunt mandru), ii transmit sex: ce sufixu’ numnelui meu! (www.politicacoiului.info)

 3. TESTÍCUL, testicule, s.n. Glandă genitală masculină, pereche, care produce spermatozoizii și hormonii masculini. – Din fr. testicule, lat. testiculus.

  Sursa: DEX ’98
  Definitia de mai sus se gaseste la link-ul: http://dexonline.ro/definitie/testicul

  Acuma, de fapt se vede ca dom primare are. Si daca s-a suparat ca vacaru’ pe sat, inseamna ca ele si produc. Ca atunci e omu’ mai nervos cand gladele produc si nu se mai descarca. Mai pe romaneste, la noi in Mehala se spune ca omu’ este NeFeDeMe (adica De Mult) si sufera de SALP (Sindrom Acut de Lipsa de …).

  De fapt, dom primar acum roseste ca o fata mare, cand aude prima oara un asemenea cuvant. Sunt curios daca si cand s-au aprobat smenurile (ȘMEN, șmenuri, s.n. Înșelăciune, escrocherie, mai ales la schimbul ilegal de valută; bișniță; (p. ext.) afacere necinstită, dubioasă. ♢ (Arg.) Șmecherie.) dom primar a rosit? Sau astea se aproba. Daca s-a decartat suma corecta, smenul devine afacere cinstita care musai trebe aprobata de consilieri. Ca daca nu aproba, insemana ca este vanduti la Base.
  Dom primar, un sfat daca paermiteti:
  Daca sunteti prea plin, un pic de malachie nu strica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.