Timişoara, sub ape IMAGINI INCREDIBILE din oraşul de 5 stele

Timişoara, sub ape IMAGINI INCREDIBILE din oraşul de 5 stele

5
DISTRIBUIȚI

Timişoara a fost lovită, în urmă cu scurt timp, de o furtună violentă. În numai câteva minute, cerul s-a întunecat şi a început să inundatii tm 8pinundatii tm 9pinundatii tm 7pinundatii tm 4pinundatii tm 12pinundatii tm 5pfulgere. În jurul orei  18,05, a început să plouă toenţial, iar vântul să bată cu inundatii tm 3pputere.


Pietonii surprinşi de furtună pe stradă au trebuit să facă faţă şi grindinei. Primele cartiere lovite de furtună au foast Calea Girocului, zona Soarelui, Buziaşului.

Conform meteorologilor, vremea rea se menţine până la ora 19. Un stâlp de curemt de pe strada Dragalina a fost lovit de un trăznet. La faţa locului s-a inundatii tm 10pdeplasat de urgenţă un echipaj al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Ploaia torenţială a trasformat Timişoara într-un imens lac. Traficul auto a fost dat peste cap din cauza apelor care s-au revărsat până şi pe trotuare. În unele locuri, apa a avut şi jumătate de metru adâncime. Pe Aleea Sportivilor, maşinile au trecut cu greu prin lacul format în apropierea trecerilor de pietoni. Puţin mai încolo, în apropierea ştrandului Termal,  o Skoda înmatriculată în Mehedinţi şi o Dacie 1300 din Arad au rămas în mijlocul apelor. „S-a oprit motorul şi nu am mai avut ce să fac. Aştept să-şi revină. De mare angajament canalizarea din oraş. Şi administraţia şi mai şi „, comenta nervos unul dintre şoferi.

La viaductul de pe strada Popa Şapcă, din apropierea închisorii, apa a ajuns la peste un metru şi jumătate. Un Renault  a rămas în mijlocul apei după ce şoferul a forţat trecerea. Maşina a fost acoperită de „tsunami”, fiind nevoie de intervenţia pompierilor. Şoferul a dispărut de la faţa locului, în timp ce pompierii şi un voluntar s-au chinuit să scoată maşina din apă. Circulaţia în zonă a fost întreruptă.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.