Cu un SMS afli câte amenzi ai la Telpark

Cu un SMS afli câte amenzi ai la Telpark

2
DISTRIBUIȚI

Administraţia Domeniului Public SA a lansat un sistem prin care, în maxim un minut, poţi afla dacă ai amenzi neplătite pentru smsTelpark.


În cazul cumpărării unei maşini, de exemplu, poţi trimite un SMS la numărul 1210 cu mesajul text de forma „telpark  numar de masina” pentru a afla dacă are amenzi neplătite. După trimiterea mesajului, în maxim 60 de secunde va fi primit un mesaj referitor la numărul de înţtiinţărilor de plată neachitate. Costul pentru sms-ul trimis şi pentru cel primit este de 0,1 euro+TVA. Cei de la ADP avertizează că „dacă aveţi un număr de trei înştiinţări de plată  sau mai multe neplătite sunteţi în pericol de a avea roţile maşinii blocate sau maşina ridicată şi transportată în parcarea ADP pana la plata taxelor, amenzilor şi costurilor de transport si depozitare”.

2 COMENTARII

  1. Astia de la Telpark este penibili. In primul rand nu pot ridica masina decat daca afost blocata rota initial timp de trei zile. De abia dupa trei zile de la blocarea rotii pot sa ridice masina. Dar si asta este ilegal. O firma privata nu poate sa dea amenzii.
    Pe mine in cot ma doare de „amenzile” lor, atata timp cat gheara lor se poate da jos in 20 de secunde.
    Esate mai ieftina o trusa de surubelnite decat un tichet.
    Coane Barbule KISS MY A….

  2. „…catru” vine de la patru (quatre – in franceza romaneasca „catru”) adica numarul de gheare puse pe masina mea si date jos de subsemnatu’, „THE REAL DEBLOCATORU’ GHEARA'”.
    Coane Barbule KISS MY A…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.