Fiul unui pedelist a provocat un carnagiu pe pista aeroportului din Caransebeş

Fiul unui pedelist a provocat un carnagiu pe pista aeroportului din Caransebeş

0
DISTRIBUIȚI

Scene incredibile pe pista aeroportului din Caransebeş, unde, astăzi, era organizată a doua etapă a concursului naţional de accident caransebesmotociclism – un Alfa Romeo a intrat pe traseul de concurs, după care a lovit mai mulţi spectatori. În timp ce se pregătea să dea startul unei etape, un Alfa Romeo roşu a pătruns pe pistă . Câţiva arbitri au încercat să oprească bolidul, însă fără succes. „Venea din sensul opus în care se desfăşura cursa în viteză. Arbitrii de teren i-au făcut semn să părăsească pista, dar acesta a virat brusc la dreapta şi  a intrat cu viteză în ei. Au fost lovite cinci persoane, din care trei grav. Unul dintre răniţi este timişorean”, a declarat pentru PRESSALERT.ro, Ionel Pascotă, participant la cursă. Şoferul maşinii şi-a continuat cursa nebunească pe străzile Caransebeşului urmărit de mai mulţi motociclişti. A plecat spre Muntele Mic, dar a întors şi s-a îndreptat spre centru, pe drum acroşând mai multe maşini.


Într-un final, maşina care a provocat teroare în Caransebeş s-a oprit din cauză că i s-a spart baia de ulei. Poliţiştii de la Rutieră, alarmaţi de martorii incidentului, i-au reţinut pe cei doi bărbaţi din maşină – şoferul Cristian Ungur, de 25 de ani şi Lucian Brânzei, pasagerul din dreapta. Cristian Ungur este fiul lui Ioan Ungur, fostul şef al democrat liberalilor din Caransebeş şi fost consilier judeţean. Cei doi au fost duşi la spital pentru recoltarea de sânge şi urină, pentru a se stabili dacă au consumat alcool sau droguri. Conform martorilor, cei doi au înjurat şi ameninţat tot timpul, inclusiv pe poliţişti. Comisarul şef  Petru Şandor, adjunctul şefului Poliţiei Caraş Severin, a declarat că „probele urmează să fie duse la Deva pentru analize. Poliţia nu a fost anunţată oficial de organizarea acestei etape de campionat de motociclism. Nu am fost consultaţi în privinţa măsurilor de securitate ce trebuie luate. Organizatorii au lăsat la voia întâmplării acest lucru şi trebuie să răspundă acest lucru. Incidentul nu poate fi catalogat ca şi accident rutier, ci se fac cercetări pentru vătămare corporală. Ancheta este coordonată de prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş”.  Ancheta continuă. Vom reveni.

UPDATE 1 Ioan Ungur a declarat la Antena 3 că „nu are nici o scuză. Am crezut că este o persoană majoră. Să răspundă pentru faptele sale. Mi se pare normal să fie reţinut. Să plătească pentru ce a făcut”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.