„Sper naibii să se termine odată contractul cu Poli”

„Sper naibii să se termine odată contractul cu Poli”

2
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Timişoarei, Sorin Grindeanu, care prin reorganizarea organigramei are de acum în subordine şi fosta direcţie de sorin grindeanu c 2 pdrumuri, a declarat, astăzi, că-şi doreşte ca municipalitatea să scape de obligaţia de a da milioane de euro către FC Timişoara. „Sper naibii să se termine odată contractul cu Poli. Şi se va sfârşi anul acesta. Până la final trebuie să-l respectăm”, le-a spus Grindeanu reprezentanţilor firmelor de drumuri chemate la discuţii. Viceprimarul a susţinut că „nu mi se pare normal ca primăria să nu aibă bani să plătească lucrări finalizate de anul trecut, dar să trebuiască să dea milioane de euro la Poli. Niciodată nu am fost de acord cu acest lucru cu toate minusurile de imagine care mi le-am atras.


Anul viitor, aceşti bani îmi doresc să se ducă în investiţiile Direcţiei Tehnice”. Din cauza situaţiei economice, Primăria Timişoara are facturi scadente de 250 miliarde de lei din care 200 sunt la Direcţia Tehnică. „Ştiu că sunt probleme cu decontarea lucrărilor şi sperăm să găsim soluţii pentru achitarea restanţelor, dar şi firmele trebuie să fie mai riguroase când vin cu ofertele la licitaţii. Nu să dea termene foarte scurte şi preţuri mici, după care să vină să invoce tot felul de lucruri. Prefer ca lucrările să le câştige firmele din Timişoara, cu respectarea legii, dar trebuie să daţi dovadă de seriozitate. Trebuie rupt acest cerc vicios – lucrări întârziate, facturi neplătit. Lucrăm la mai multe variante pe care le vom anunţa în perioada imediat următare. Există soluţii ca municipalitatea să facă lucrări, dar nu să plătească imediat, de finanţări private pentru lucrări publice cu termene de graţie”, a susţinut Grindeanu. Viceprimarul a anunţat că va fi preşedintele comisiilor de licitaţie pentru toate lucrările din perioada următoare, inclusiv cele care se vor realiza din fonduri europene şi a cerut să se respecte termenele de execuţie asumate la licitaţii, în caz contrar constructorii riscând să nu fie plătiţi.

2 COMENTARII

  1. Grindeanule,
    Esti tanar, curajos, dar sa vedem daca esti si de cuvant…
    Astept anul viitor sa vedem daca e cum spui cu Poli. Tot respectul pentru initiative dar te asigur ca nu e simplu… Nu vreau sa fiu obraznic dar nu ai reusit cu Bojin si crezi ca-l vei da gata pe barbos???? Succes oricum…

  2. Bla, bla, bla.

    Pai vericule viceprimar, esti cam dus cu grinda. Are Poli cu drumurile cam ce are stampila primariei cu s…la vacii. Pai, Derectia tehnica are datorii de 200 de milioane de lei (adicatelea 50 milioane de ioroi). Cu bistari astia se puteau finanta cam 20 de ani echipa Poli. Dar de, strugurii e cam acrii. Ca Poli aduce beneficii de imagine doar Brendului si Ciuhendului, care s-au lipit de achipa ca marca de scrisoare, asta este un lucru stiut si pe Balta Verde de la Ronat si la Birtutu Mugurelu’ de langa cefereu.
    Da’ acuma sa lovesti in Poli pentru a justifica existenta gropilor din Timisoara, chiar nu este „ferplei”, puteai si mataluta sa invoci greaua mostenire si alte bla-blauri, ca doar nu apar gropi in carosabil de la crampoanele fotbaliatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.