Focuri de armă în sediul Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă

Focuri de armă în sediul Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă

1
DISTRIBUIȚI

Un individ  înarmat cu o sabie a pătruns, în urmă cu puţin timp în sediul sectorului Moldova Nouă al Poliţiei de Frontieră, au pistolconfirmat surse oficiale din IJPF Caraş Severin. Pentru că individul era extrem de violent şi i-a ameninţat pe oamenii legii au fost trase în aer şase focuri de armă. Agenţii au reuşit să-l imobilezeze pe agresor. Din primele informaţii a reieşit că, anterior, acesta a avut un conflict cu unul dintre poliţiştii de frontieră.


„Nimeni nu a fost rănit în acest incident”, a declarat Iasmina Maghiar, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei de Frontieră Caraş Severin. Vom reveni cu noi amănunte

UPDATE 1 Un poliţist de frontieră aflat, astăzi, în misiune în Moldova Nouă a fost acostat de un grup de persoane, iar unul dintre bărbaţi l-a lovit. Pentru că atacatorii erau recalcintranţi agentul s-a retras la sector şi a raportat incidentul. Şeful său l-a trimis la spital. Polişistul a fost urmărit la spital de Avram  Slavco Adrian, de 39 de ani, cunoscut ca implicat în afacerile cu ţigări de contrabandă. La întoarcerea la sediul sectorului Poliţiei de Frontieră, afresorul a coborât înarmat cu o sabie şi a vrut să-l lovească pe poliţist, ameninţându-l cu moartea pe el şi pe membrii familiei sale. După ce a au fost trase şapte focuri de armă, atacatorul a fost imobilizat. La aaceastă oră se aşteaptă sosirea procurorului.

1 COMENTARIU

  1. pacat !prea multe focuri de avertisment! greseala politistilor ca nu merg exact in litera legii:un foc de avertisment iar restul”pe cat posibil la picioare pentru imobilizare”………daca cumva agresorul mergea in maini…….ghinionul lui !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.