Un sârb s-a certat cu părinţii şi a trecut ilegal graniţa

Un sârb s-a certat cu părinţii şi a trecut ilegal graniţa

1
DISTRIBUIȚI

RECONSTITUIRE - CRIMASupărare mare pentru un cetăţean sârb care şi-a luat lumea în cap şi a trecut ilegal graniţa în România.  Astăzi,în jurul orei 1.00,  poliţiştii de frontieră de la Stamora Moraviţa au fost avertizaţi de către colegii sârbi că o persoană se deplasează pe câmp, îndreptându-se către România.


Imediat, s-a declanşat o acţiune la care au participat mai multe patrule din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, bărbatul căutat fiind depistat în scurt timp, pe drumul european 70, Moraviţa – Timişoara. S-a stabilit că este vorba de cetăţeanul sârb Todor Z., în vârstă de 32 de ani. Acesta a povestit că a avut, acasă, o altercaţie cu părinţii  şi pentru că  s-a supărat, a urcat în autoturismul său şi a mers până în apropierea frontierei. Acolo, a abandonat maşina şi a pornit-o pe jos, peste câmp, ajungând în România. Sârbul supărat s-a ales cu dosar penal pentru trecere ilegală a frontierei de stat.

1 COMENTARIU

  1. Zapazit mai mare nici ca se poate !
    Daca avea pasaport biometric trecea frontiera fara viza fara nimic. Asa a trebuit sa-i faca politia de frontiera dosar penal si sa-l expulzeze in Serbia ! Ferice de el, daca era invers, eomqnul ar fi stat in puscarie mult si bine pana ar fi venit inapoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.