Cum s-a ales cu prohabul ud pedelistul şef Ostaficiuc VIDEO

Cum s-a ales cu prohabul ud pedelistul şef Ostaficiuc VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Constantin Ostaficiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi al pedeliştilor din judeţ, a fost victima unui „atentat” tocmai la Băile ostaficiuc ud 1 pHerculane, unde a plecat pe post de aghiotant al ministrului Turismului Elena Udrea. Incidentul s-a petrecut în timpul întâlnirii dintre Udrea şi investitorii din zonă, conform jurnaliştilor de la Infocs.ro. Un ziarist a vrut să ia un reportofon de pe masă şi a dat peste paharul plin cu apă aflat în faţa lui Ostaficiuc. Lichidul a ajuns direct pe pantalonii pedelistului timişean. Vicepreşedintele CJ Caraş Severin, Ionesie Ghiorghioni, venit în locul lui Sorin Frunzăverde care nu a catadixit să o salute pe Elena Udrea, a încercat să salveze situaţia, oferindu-i victimei „atentatului” o batistă.


Extrem de iritat, Constantin Ostaficiuc i-a reproşat lui Ghiorghioni gestul „ziaristului de la voi”. Ulterior, a aflat că era vorba, de fapt, de corepondentul Realitatea TV de la Drobeta Turnu Severin. Conform aceleiaşi surse, preşedintele  PD-L Timiş a fost extrem de dezinteresat de discuţii. Nu a ezitat să vorbească la mobil în timp ce Elena Udrea le promitea investitorilor din Herculane că încearcă să găsească soluţii pentru revitalizarea staţiunii Băile Herculane.

1 COMENTARIU

  1. Io cred ca a fost o chestiune regizata, pentru a ascunde „udraea” prohabului Brendu’ lui din cu totu’ alte motive.
    Plus, ca daca l’ar fi avut pe Don Chillote prin apropiere ar fi avut la dispozitie o pereche usacata la indemana.
    Coane Brendule ia-l pe Don Chillote in orice deplasare cu tine. Merita toti banii sa ai la dispozitie un chilot curat si uscat, iar in cazu’ in care nu ajuta e bun s’un pampers, poti sa uzi si canapeaua, coana (joitzyca) nu se supara.
    Oricum se pare ca la cat a obosit-o Brendu’ si acolitzy, astazi coana Joitzyca, pardon Nutzyca, era sa dea cu capu’ de toti pereti la plenara PD minus L din judetul Ilfov. Coane n’o mai obosi pe dna ministru ca fara somnu’ de dimineata dispare „frunusetea” mai rapid si dictachioru’ cauta pe alta, si atunci ai lins de pomana fundu’ ministresei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.