Plecarea şefului secţiei penale de la Curtea de Apel Timişoara, amânată

Plecarea şefului secţiei penale de la Curtea de Apel Timişoara, amânată

2
DISTRIBUIȚI

justitie 22Deşi era anunţat că va pleca de la 1 ianuarie în avocatură, fiind depusă chiar şi o cerere în acest sens la Consiliul Superior al Magistraturii, judecătorul Ioan Dincă, şeful secţiei penale de la Curtea de Apel Timişoara rămâne, cel puţin deoacamdată, în funcţie.


Anul trecut, Dincă a participat la examenul pentru intrarea în avocatură organizat de Baroul Timiş şi a fost declarat admis. Pentru a depune jurământul ca şi avocat trebuie să-şi încheie activitatea de magistrat.  Din informaţiile PRESSALERT.ro, s-a cerut CSM amânarea discutării pensionării lui Dincă, care doar şi-a amânat momentul retragerii. În aceste condiţii, judecătorul îşi va continua activitatea la Curtea de Apel Timişoara. Una din problemele pe care le ridică plecarea lui Iona Dincă, un judecător extrem de exigent în aplicarea pedepselor, din fruntea secţiei penale este cea a înlocuitorului pentru această funcţie cheie.

2 COMENTARII

  1. Nu cumva a fost chemat la DNA pentru anchetarea distrugerii Comtim?
    Pe vremea cand el era presedintele Tribunalului s-a dat ordin pentru lichidarea colosului?
    Nu cumva schema plecarii in avocatura a fost o masura sa scape de ancheta? Spun ca plec cand ma cheama la ancheta dar dupa ce am convingerea ca prapadita de Marghescu va trage singura ponoasele nu mai plec.

  2. bai ANONIM !
    sa ma trazneasca dumnezeu, da’ parca am auzit ceva ceva pe aceasta tema. margheasca a dat cate ceva pe goarna…urmeaza si altii !
    io sper sa fie luate la purecat si celelalte „privatizari”. vor fi surprize mari. daca base merge pe aceasta linie cu siguranta ca mai prinde un mandat !
    sunt curios cand se va incepe si ancheta cu privire la repartizarile si vanzarile MOCA si cu dedicatie a caselor intrate sub incidenta legii 112/1995. ce bani se vor readuce la buget si cate locuinte libere la vanzare (la pretul pietii!) vor fi disponibile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.