EXCLUSIV Şeful vămilor din vest, Aurel Mătiuţ, internat în spital

EXCLUSIV Şeful vămilor din vest, Aurel Mătiuţ, internat în spital

5
DISTRIBUIȚI

Tsunami-ul antişpagă, care a lovit vămile din vestul ţării şi care a dus la arestarea a 95 de poliţişti de frontieră, vameşi şi poliţişti, aurel matiut-01 pcontinuă să provoace reacţii în lanţ. După ce şeful DGA Timiş vrea să plece brusc în Mehedinţi, după ce s-a evitat implicarea sa în anchetă din motive de securitate, acum un alt important şef de instituţie are probleme.  Aurel Mătiuţ, şeful Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara, nu mai este de câteva zile la serviciu, ci la spital. Contactat de PRESSALERT.ro pentru a comenta mandatele de arestare emise pentru vameşii fugari Gubic Ştefan Milan şi Feneşan Mihnea Ion, Mătiuţ a evitat să comenteze situaţia – „nu pot să vă spun prea multe.


Îmi pare rău. Sunt internat la spital. Am probleme cu inima. Urmează să fiu operat”.

La momentul descinderilor DNA şi DGA în vămile Stamora Moraviţa şi Naidăş, Mătiuţ susţinea că nu ştie să existe cazuri de şpagă printre subordonaţii săi deoarece „nu am avut semnalări despre astfel de probleme”. Originar din Arad, Mătiuţ a beneficiat de sprijinul puternicei filiale a PD-L condusă de Gheorghe Falcă. În timpul mandatului său la şefia Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara, posturile cheie au fost ocupaţi de vameşi mutaţi de-a lungul timpului de la Arad, printre aceştia aflându-se şi cei doi şefi de tură care au dispărut fără urmă. Mătiuţ este anchetat penal de DIICOT, , la această oră, fiind acuzat de favorizarea infractorului în dosarul contrabandiştilor sârbi care aduceau ţigări în TIR-uri încărcate cu cărămidă.

5 COMENTARII

  1. spitalul e o optiune!!! isi scot si inima din ei doar sa scape!!!
    articolele tale sunt ok, la subiect si la obiect! asteptam niste referiri si la persoanele din trecutul acestui ijpf timis. unii dintre ei isi dau cu parerea pe la ziare cu privire la investigatorii din vami…. fituica de ziuadevest incurajeaza linsajul mediatic al acestor oameni. acolo parca e lia epure care are afaceri cu chirila, fost sef la frontiera…..curios!
    pe cand un articol despre” reperele” astea de moralitate?

  2. Interesant si pe seful de la Jimbolia la lovit boala .Si ar mai fi cativa vamesi dintre cei grei care au avut informatii din timp dspre operatiune . O fi contagioasa boala ?

  3. Stimate domnule Dragos Bota,
    Ce sa intelegem din toate cele scrise dumneavoastra in decursul anilor…, dumneavoastra credeti cumva ca exista vreo legatura intre cercetarea penala si imbolnavirea brusca a acestor dihănii?!

  4. Acu’ pedelisti or vazut ei ca daca te opereaza la inima, atunci magistratii Vanish sunt mai simtitorii si scapi mai usor cu arestu’ preventiv. Plus ca s’or facut ei socoata, ca spaga la doctor e mai mica decat spaga la judecator. Ca doctoru’ e doar unu’ mana principala pe cand completu’ de recurs este trei giudice Vanish si ca sa te scoata roz bonbon, curat si uscat ca fundu’ de bebe costuirle este mult mai mari. La doctor cu un cartus de tigari netimbrate (ca doar doctorii nu este filatelisti) si un vizichi ai primit cefertecatu’ medical iar mimarea unei operatii se face „ein-zvai” taie un pic cu bisturiu si coase inapoi, iar pe urma se picteaza doar foaia. Doar asa si io pe vremea lu’ tata lae, ca sa scap de esmatriculare la facultate m’o dus al batran la un doctor, m’o taiat pe burta si o zis ca m’o operat de apendicita. Dar pe frasu’, io eram operat doar in hartii. Baiu mare o fost cand a trebuit sa fiu operat pe bune de apendicita. O zis doctorii ca io m’is caz unic in istoria medicinei – omu’ caruia i’a crescut din nou apendicele. O trebuit sa’i esplic la doctor ca de fapt problema a fost alta. Noroc ca se schimbase regimu’, ca altfel beleaua era cat China.
    Asa si cu Matiut asta. Poate sa’mi garanteze cineva ca aceea crestatura de pe piept este operatie sau o zgaiba facuta sa fie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.