EXCLUSIV Notarul Safta Criste a pierdut procesul de la Înalta Curte de...

EXCLUSIV Notarul Safta Criste a pierdut procesul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

3
DISTRIBUIȚI

Notarul Safta Criste nu vrea ca magistraţii din Timişoara să-i judece plângerea pe care a făcut-o împotriva hotărârii Parchetului de pe safta-criste-300x184lângă Curtea de Apel Timişoara care i-a dat amendă administrativă în dosarul mafiei imobiliare.


Ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost  pe rol cererea de strămutare înaintată de soţia fostului procuror general al României. Safta Criste nu a fost prezentă în sală, cauza fiindu-i apărată de avocatul ales. „Împotriva doamnei notar Safta Criste a fost declanşată o campanie de presă în care este prezentată ca soţia fostului procuror general al României. Este o campanie în presa locală şi naţională. Un jurnalist este cercetat pentru insultă şi calomnie. S-a creat o presiune pe instanţele din Timişoara şi de aceea solicităm strămutarea”, a susţinut avocatul notăriţei. În replică, reprezentantul Parchetului a cerut respingerea cererii pe motiv că „nu credem că vreun articol de presă poate afecta imparţialitatea justiţiei”. În urma deliberării, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins cererea Saftei Criste ca fiind nefondată şi a obligat-o la plata a 100 lei cheltuieli de judecată.

3 COMENTARII

  1. Este de-a dreptul ridicolă manevra încercată de Safta Criste. Povestea cu ziaristul cercetat pentru insultă şi calomnie este o gogoriţă. Tribunalul Timiş a respins plângerea notăriţei şi acum ea trebuie să plătească peste o sută de milioane cheltuieli de judecată pentru că m-a hărţuit degeaba cu plângerile de calomnie şi insultă. Faptul că a acţionat aşa arată tupeul şi lipsa de moralitate a acestor oameni cu care a lucrat mafia imobiliară a clanului Ionelaş Cârpacui. Mai multe aici: http://malinbot.wordpress.com/2011/02/17/pierdut-procuror-curajos-gasitorului-ofer-recompensa/

  2. esti cam mincinos ,domnule Bot,si pe deasupra ai si o parere foarta buna despre tine(ca orice frustrat si mitoman),nu prea ai bun simt ca sa iti dai seama ca nu poti fii tu impotriva tuturor si nici nu esti singurul destept si cinstit,la tine toti sunt corupti si procurori si judecatori, numa tu si avocatul florin kovacs sunteti ok!chiar asa de prosti ne crezi?

  3. Aveti mare dreptate d-na/d-ra Andra in ceea ce priveste caracterizarea pe care i-o faceti d-lui Bot. Nu de alta insa d-l Bot, care se pretinde un ziarist de „elita”, este de fapt un mascarici ca multi altii din aceasta breasla, cu ani in urma i-am trimis si eu o scrisoare cu rugamintea de a o publica in ziarul Evenimentul Zilei”, editia de Timisoara,si desi a facut promisiuni peste promisiuni, am ramas numai cu ele neonorate, bineinteles, fapt pentru care tin pe aceasta cale, d-le Bot sa va multumesc foarte frumos, pentru profesionalismul si corectitudinea profesionala de care ati dat dovada in cazul meu! Sa fiti sigur ca nu am sa va mai „deranjez”, cu nimic de acum inainte, va multumesc inca odata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.