Kovesi explică de ce nu l-a reţinut DNA pe pedelistul Falcă

Kovesi explică de ce nu l-a reţinut DNA pe pedelistul Falcă

4
DISTRIBUIȚI

Procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, astăzi, la Timişoara că măsurile dispuse de procurori în cazurile de codruta kovesi 1 pcorupţie nu pot fi comparate. Întrebată cum comentează acuzaţiile din ultimele zile, conform cărora procurorii DNA au aplicat în mod diferit legea, nedispunând reţinerea unor inculpaţi apropiaţi de PD-L, cum ar fi primarul Aradului, Gheorghe Falcă, Kovesi a afirmat că „nu am comentat şi nu voi comenta astfel de declaraţii, dar vreau să vă spun că procurorii nu fac dosare la comandă politică, ci în baza plângerilor venite de la reclamanţi, a informaţiilor venite de la instituţiile statului sau în urma autosesizării.


Soluţiile pe care le dau sunt în conformitate cu legislaţia. Procurorul este independent în deciziile pe care le ia. Reţinerea se face în funcţie de probe, de pericolul pentru ordinea publică, data la care s-au comis infracţiunile, circumstanţele personale. Nu trebuie să comparăm două dosare pentru că nu avem infracţiuni identice, stări de fapt identice, probe la fel”.

4 COMENTARII

 1. Don Falconetti are forbiden. De fapt, procurorii au interzis la finutzu dictachiorului. De ce?
  Simplu. Multa lume uita ca Ghitza a fost prezidentele organizatiei de tineret a PD pe vremea lu’ Petrica Roman. Ehei, iar in calitate de prezidente era ca si cocosu’ sef peste o gramada de muieret tanar. Baselu, la vremea aia mai tanar cu zece ani jinduia si putea mai mult decat acu (ca are cununile legate de coana Joitzyca). Iar Ghita venea seara la portitza cu cate o codana tanara ce o livra in dormitorul viitorului prezidente al partidului. Cei drept, Ghita nici in visele lui cele mai mari nu visa ca „betivu’, papagalu’ si incompetentu’ asta” (dixit Falca la Scoala Tinerilor Lideri PD – Costinesti 1999) o sa ajunga prezidentu’ Romaniei. A fost o intamplare nefericita pentru noi, dar inceputul unei mari si fructuoase pretenii pentru ei. Acu Ghita nu mai are nevoie sa livreze carne proaspata se ocupa de asta Lupeasca, pardon Nutzyca. Plus ca cica dictachiorului nu prea i se mai ridica, d’aia si deciziile haotice de barbat aflat la andropauza.
  Asa ca, conitza Codruta n’are ce face. Tace si inghite. Pana cand? Pana este schimbata din functie.

 2. Eu cred ca nu sa amestecat Base, daca o facea oamenii lui nu ar fi ajuns in fata justitiei, dar culmea unii au fost si arestati. Cand era PSD la putere sau PNL nu prea am vazut nici unul de al lor sa ajunga pe bine sa fie judecat de ceva. Sa nu uitam cazul Remes, un flagrant clar de spaga, eu l-as fi arestat imediat, dar PNL a blocat

 3. @omega
  In cazu’ Remes mai usor cu pianu’ pe scari. Flagrantu’ este cand spaguitu’ (in cazu asta, Remas) este prins cu banu’ la el. Procurorii au fost atat de tampiti (ce poti sa ceri de la neshte slugi) incat au ratat flagrantu’. Si in Timisoara, procurorii DNA au ratat cateva flagranturi pe vremea prea competentului sef DNA – Speriatu de Bombe, in unu din cazuri spaguitu’ a reusit sa fuga de la locu’ faptei folosind usa din spate a birtului, nepazita de nimeni.
  Asa ca uneori, te intrebi astia o fac asa de prost din interes sau din prostie. Grea intrebare.
  Iar dictachioru’ face dosare la toata lumea sa fie acolo penntru zilele ce vor urma. Ca se stie la romani este coada la tradare. In PD minus L mai ales, tradarea este sport national. Petrica la tradat pe Ionica, Traian la tradat pe Petrica, „huiznext”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.