EXCLUSIV Robu a cerut 400 de bilete gratuite la meciul FC Timişoara...

EXCLUSIV Robu a cerut 400 de bilete gratuite la meciul FC Timişoara cu Steaua. Află pentru cine şi câte a primit

11
DISTRIBUIȚI

Rectorul Politehnicii din Timişoara, Nicolae Robu, a reuşit să-i lase mască pe cei de la FC Timişoara când a cerut nu mai puţin de 400 nicolae robu rector 1 pde bilete gratuite pentru meciul de sâmbătă cu Steaua Bucureşti. Asta în condiţiile în care peste 25.000 de bilete s-au vândut ca pâinea caldă în numai două zile. Susţinător înfocat al echipei timişorene, senatorul liberal şi-a explicat gestul prin faptul că „vin elevi dintr-o mulţime de judeţe învecinate, inclusiv din Serbia şi Ungaria, la a doua ediţie a Porţilor deschise de la Facultatea de Electronică.


Am solicitat 400 de bilete pentru că atâţia elevi vor veni de vineri până duminică ca să afle totul despre Politehnică. Cum e şi meciul cu Steaua, în zilele pe care le petrec la Timişoara, vreau să le insuflu de acum microbul de polişti. M-am gândit că ar fi o ocazie bună „.

Senatorul Nicolae Robu a ţinut să precizeze că „nu este vorba de nici un fel de conotaţie politică sau ceva de genul acesta, mulţi dintre ei fiind din Serbia şi Ungaria „. De asemenea,  a asigurat că „nici vorbă ca vreunul dintre biletele gratuite să ajungă la vreun angajat al Politehnicii”. Cum într-un final de la club au venit doar o sută de bilete gratuite, rectorul a anunţat că elevii vor fi selectaţi în ordinea descrescătoare a notelor pe care le vor obţine la simularea de admitere pe care o vor da la Politehnica.

11 COMENTARII

  1. Adrenalinaaaaaaaaa frate!!! Tupeu infect, nu alta; e corect ce se spune, ca pestele de la cap se-mpute; ideile astea i se trag de la flocirica chiulangioaica de la Bucuresti

  2. Ce’i fratzilor? Ce ati fi vrut?
    De ce nu ati fost asa de infocati si cand Pitzyponcu’ Gastric, zis si Policard, impartea pe sub mana si la pret de bisnitzareala, policarduri la Poli.
    Acu’ v-ati trezit si voi. Ca Conashu’ Lae a fost prost sfatuit asta este alta problema. De fapt, chestiunea in sine este pompieristica. In mod normal, fiecare organizatie studenteasca si facultate trebuia sa umble dupa sponsorizari si sa cumpere aceste belete. Daca intr’adevar este vorba de copii care vor participa la portile deschise, atunci mai degraba trebuia organizata o competitie sportiva, un concurs ceva. Nu cred ca incolonarea unor copii si manati ca o turma la stadion ar fi avut efectu’ scontat.
    Iar carcotasilor le spun ca nu’l vad pe un rector, oricare ar fi el, sa vanda belete la suprapret, asa cum in mod sigur ar face Pitzyponcu’ Gastric. Daca a vandut policarduri, de ce n’ar vinde si belete. Doar asta ii este nivelu’. Pitzyponcu’ Gastric si Brendu’ daca stiau ei ce dever au beletele cu Steaua ar fi pus mana pe toate si dupa’aia umblau la stadion sa le vanda la suprapret. Bine, nu ei ci conseleru’ Alain carele este obisnuit din anii 90, pe vremea cand vindea ciunga, bikini si tricouri in Complex. Banuiesc ca o pastrat reteua de distributie.

  3. aburici de mehala, esti tot mai patetic in incercarile tale de a il scoate basma curata pe robu. a cere bilete gratuite, care evident ajung sa fie date electoral, la un meci la care lumea nu are bilete suficiente PE BANI, e absolut ridicol si penibil! fara sa vrei, ai pus un semn de egalitate intre popoviciu si robu!

  4. @pt aburici
    Tu faci o greseala mare de tipar. Eu nu incerc sa scot pe nimeni basma curata. A cere niste bilete gratuite pentru elevi, in conditiile in care pe vremurile mele, la meciurile stelei si ale lui dinamo se aduceau militari intermen cu anasana. haida de. Ca mare echipa este Steaua. Vax, albina. Afla ca io desi sunt polist, nu vin la acest meci. Dintr-un motiv simplu. La ora actuala Steaua e o echipa de doua parale, pentru care nu merita sa ma deplasez din fotoliu pana la stadion.
    Io cred ca Robu ar fi solicitat belete pentru orice alt meci se disputra in acelasi timp cu ziua portilor deschise.
    In 1993 cand a fost prima editie a acestei manifestari, tin minte ca au fost organizate neste manifestari, un spectacol la Clubu’ 2 MV, unde a performat Dragos Mostenescu, Emil Mitrache, Sorin Matei.
    Este o intamplare faptu’ ca anu acesta are loc meciul de doi bani cu steaua si Ziua Portilor Deschise la Politehnica.
    Faptu’ ca l’am comparat pe Robu cu Popoviciu (comparatia este diferita ca termen si sens cu asemanarea) este pentru simplu motiv ca Pitziponcu’ Gastric vindea acele policarduri, pe cand Robu imparte gratuit beletele la niste elevi de liceu, care nici macar nu vor vota in Romania. Asta este o diferenta n o asemanare.
    Si inchei cu:
    FORZA POLI!

  5. Bai fraierilor in frunte cu Dragos Bota, ce-a facut Robu e de laudat nu de criticat. Sa incerci sa aduci la meci sute de elevi din alte judete pe care vrei sa-i faci studenti la Timisoara si polisti e o fapta buna bre voi chiar aveti mintea tulbure? Si Universitatea condusa de Robu merita asta ca doar locul in liga I e al ei. Sau sunteti asa mari polisti ca nici n-ati stiut?

  6. Pt. idiotii care se iau de Robu:
    Robu a cerut 400 bilete acum o luna cand chiar daca se stia ca va merge multa lume la meci nu se stia ca va fi bataie pana la ultimul loc ca si cu Craiova au fost destul de multe locuri libere. Si va spun eu ca stiu exact: Robu ne-a spus ca cere 400 pt. ca 400 de elevi ii vin dar noi sa dam cate putem ca el intelege ca timisorenii trebuie sa aiba prioritate ca si el tot timisorenilor le-ar da mai intai. Asadar nu va mai legati de Robu fara rost ca omul asta face enorm pt. Poli si a facut si cand a fost greu nu numai acum cand ne batem la titlu cand toata lumea se declara cu echipa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.