Insula Malta, provocarea anului 2011

Insula Malta, provocarea anului 2011

0
DISTRIBUIȚI

Una dintre numeroasele oferte de turism propuse de către agenţia RaTurism pentru vacanţa anului 2011 este insula Malta, situată în insula maltapartea de sud a Europei, în centrul Mării Mediterane, la sud de Italia şi la nord de Tunisia. Malta oferă plaje minunate cu nisipuri fine şi ape albastru azuriu. Plecările către această destinaţie se fac cu chartere prin tour-operatorii NECKERMANN şi THOMAS COOK, cu plecare din Budapesta, oferindu-se transportul gratuit din Timişoara, în cazul rezervărilor prin programul de early booking. Iată câteva oferte pentru insula Malta.

Aparthotel Porto Azzurro *** este situat în Xemxija Bay, cu vedere la pitorescul St.Paul ‘s Bay. Apartamentele sunt elegante şi confortabile, oferind relaxare li lux pentru o vacanţă minunată. Preţurile încep de la 494 euro/persoană/loc în cameră dublă/7 nopţi şi includ transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport, cazarea în regimul specificat. Tariful nu include asigurarea medicală.

Hotelul Kennedy Nova  **** este situat aproape de malul mării Mediteranei cu ape cristaline. Hotelul se inscrie în categoria hotelurilor economice, oferind confort într-o atmosfera relaxantă, în special pentru familii. Preţurile încep de la 503 euro/persoană/loc în cameră dublă/ 7 nopţi şi au inclus micul dejun, transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport, cazarea în regimul specificat.


Plecările se efectuează cu chartere sau curse low-cost de pe aeroporturile din Bucureşti şi Budapesta. Se oferă gratuit transferul Timişoara – Budapesta – Timişoara,  în programul de early booking sau gratuit parcarea autoturismului pe toata durata sejurului pe aeroportul din Budapesta. Tariful nu include asigurarea medicală.

Hotelul Seashells Resort at Suncrest  **** este situat chiar pe malul mării, cu vedere la golful pitoresc Qawra, care oferă o viziune fantastică asupra Mării Mediterane. Hotelul este situat într-o locaţie uimitoare, are facilităţi deosebite şi oferă o atmosferă prietenoasă pentru un sejur relaxant şi plăcut. Preţurile încep de la 557 euro/persoană/loc în cameră dublă/ 7 nopţi, în regim de demipensiune şi include transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport, cazarea în regimul specificat. Plecările se efectuează cu chartere sau curse low-cost de pe aeroporturile din Bucureşti şi Budapesta.  Tariful nu include asigurarea medicală.

The Westin Dragonara Resort  ***** este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Malta şi este catalogat ca fiind o “bijuterie a coroanei” în randul hotelurilor de pe insulă. Hotelul deţine plajă privată şi cazinou. Preţurile încep de la 863 euro/persoană/loc în cameră dublă/ 7 nopţi, în regim de demipensiune şi include transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport, cazarea în regimul specificat. Plecările se efectuează cu chartere sau curse low-cost de pe aeroporturile din Bucureşti şi Budapesta.  Tariful nu include asigurarea medicală. Alte oferte interesante găsiţi pe http://www.raturism.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.