Curtea de Apel Timişoara a decis soarta soţiei diplomatului din Congo

Curtea de Apel Timişoara a decis soarta soţiei diplomatului din Congo

1
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişoara a judecat, ieri, recursul înaintat de soţia consilierului 2 al Ambasadei Republicii Congo în Serbia, Bombeto congo 4 pPascaline Esther, de  Vujosevic Miljan, şoferul acesteia, şi de Dobijevic Damir şi Vrcelj Milan, cei care asigurau traseul maşinii de Corp Diplomatic. Aceştia au fost reţinuţi de procurorii DIICOT după ce o maşină a Ambasadei Rebublicii Congo de la Belgrad a fost capturată, transportând ţigări de contrabandă din Serbia. Judecătorii au fost obligaţi să amâne, , vineri, procesul pentru că Bombeto a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.


Cei trei sârbi au refuzat să dea alte declaraţii în faţa instanţei, susţinând doar că le menţin pe cele date anterior. Bombeto Pascualine Esther a continuat să-şi susţină nevinovăţia şi a cerut să fie eliberată pentru că este mamă. Avocaţii celor trei sârbi au susţinut, de asemenea, eliberarea clienţilor lor. Avocatul şoferului maşinii de Corp Diplomatic a afirmat că este o discriminare că au fost arestaţi cetăţenii sârbi şi soţia diplomatului, dar românii au fost lăsaţi în libertate. Anchetatorii au fost acuzaţi că au făcut acest dosar doar pentru imagine şi pentru presă. Apărătorul celor doi antemergători a susţinut că nu au nici o vină clinenţii lui pentru că nu au fost găsite ţiigări de contrabandă în maşina lor şi ei nu făceau altceva decât să se plimbe. În urma deliberării, cei trei judecători de la Curtea de Apel Timişoara au respins recursurile, cei patru urmând să rămână în continuare după gratii.

1 COMENTARIU

  1. ba eu nu inteleg nimic din articolul asta al tau.la inceputul lui spui ca a fost amanat pana vineri si apoi spui ca le-au respins judecatorii recursurile.nu mai inteleg nimik.jur.esti de 2 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.