Primarul pedelist din Peciu Nou, al doilea dosar penal după ce a...

Primarul pedelist din Peciu Nou, al doilea dosar penal după ce a fost prins conducând fără permis

4
DISTRIBUIȚI

Primarul pedelist din Peciu Nou, Ioan Farcălău, a fost, astăzi, din nou prins în offsaid de poliţiştii de la Rutieră, după ce anul trecut i-politist13au întocmit un dosar penal pentru că l-au prins mort de beat la volan. Astăzi, primarul a fost oprit între localităţile Parţa şi Şag în timp ce conducea Logan-ul proprietate personală.


Farcalău nu a putut prezenta pentru control permisul de conducere, care, conform evidenţelor poliţiştilor, a fost suspendat după ce a fost prins turmentat. Primarul din Peciu Nou a fost dus pentru audieri la sediul Poliţiei Rutiere şi a susţinut că permisul său nu mai este suspendat pentru că ar fiu primit de la Parchet neînceperea urmăririi penale în dosarul cu alcoolul de anul trecut. Farcalău nu a putut prezenta, însă, nici o dovadă în acest sens, iar poliţiştii nu au primit nici o comunicare de la procurori. Pe numele şoferului a fost întocmit un nou dosar penal pentru conducerea unui autoturism având permisul de conducere suspendat.

4 COMENTARII

  1. Anul trecut a fost prins cu 1.92 mg/l alcool în sânge, de ce ar fi primit NUP ? Iar de atunci pana in prezent a circulat mereu cu masina, chiar si baut. Toti locuitorii comunei l-au vazut la volan, dar pentru ca este baiat subtire isi parca masina in spatele primariei. Astept reactia mafiei portocalii sa-l scoata si din acest mic disconfort.

  2. Omul asta nu are minte nici cat o gaina. De un an de cand nu are permis conduce prin comuna si prin Timisoara, de cele mai multe ori find baut, iar uneori beat de-a dreptul. Nu are el minte, dar are un tupeu incredibil, pentru ca omul asta minte privind in ochi pe oricine. Este cel mai mare minicios in viata. Il depaseste, chiar daca pare greu de crezut, si pe Basescu.

  3. dom din primarie in frunte cu primaru am o nelamurire despre masina de gunoi,ce consum poate avea masina lui domn.olteanu?46Lla suta ?dom farcalau dum ati lucrat la drumuri ar trebui sa stiti consumul unui vehicul cu tonaj greu ?daca nu stiti va spun eu din propria experienta masina asta are un cosum de 18 la suta nici decum 46 .ce face dom olteanu cu restu de motorina sia deschis peco acasa pe spatele primariei.dum stiti ce se petrece in primarie cu angajatii dum care joaca carti toata ziua luna trece salaru vine .as mai vrea sa-mi spuneti pe ce iau salarii oamenii de la pompieri jucind carti la caldura toata ziua?sunt un cetatian al comunei si vad tot ce se petrece la dom mafiot olteanu……prietenul primarului,,impartiti poate bani de pe motorina de aia va faceti ca nu vedeti nimic…dar se va gasi ac de cojocul vostru intro zi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.