EXCLUSIV Femeile de serviciu de la Poliţia de Frontieră Timiş, menajere la...

EXCLUSIV Femeile de serviciu de la Poliţia de Frontieră Timiş, menajere la apartamentul adjunctului pe Logistică AUDIO

17
DISTRIBUIȚI

Femeile de serviciu de la Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Timiş au făcut curat, în timpul serviciului, în apartamentului comisarului şef Aristotel Bărăitaru, actualul adjunct pe Logistică, reiese dintr-o înregistrare audio intrată în posesia PRESSALERT.ro. Discuţia este purtată într-un birou între agentul Alfred Dieter Krutsch, fostul coordonator al grupei de întreţinere şi reparaţii a patrimoniului de la IJPF Timiş care şi-a dat demisia din Ministerul de Interne, şi una dintre femeile de serviciu, identificată ca fiind Lucia. În timpul dialogului, femeia de serviciu povesteşte că a fost de mai multe ori să-i facă curat lui Bărăitaru în apartament, atât în perioada în care a fost inspector şef „la început având pretenţia să-i fac curat în fiecare dimineaţă”, dar şi acum când este adjunct pe Logistică. „M-a pus să-i fac curat şi-n dulap şi-n frigider” spune aceasta, care aminteşte că a fost şi împreună cu o altă colegă de a sa, Mariana. De mopul şi cârpele angajatelor de la Poliţia de Frontieră Timiş nu au scăpat nici bucătăria, sufrageria, dormitorul sau balconul locuinţei şefului. Femeia a recunoscut că ” acum m-a certat” pentru că nu ar fi curăţat corespunzător rosturile de la faianţă, dar că-i făcea casa „ca nouă”. Angajata este speriată de faptul că ar putea avea probleme că i-ar fi povestit toate acestea agentului. Menajera de ocazie recunoaşte că de când Bărăitaru este adjunct pe Logistică merge mai des seara în apartamentul acestuia pentru curăţenie.

Comisarul şef Aristotel Bărăitaru, poreclit „Muică” a fost numit ca inspector şef al Poliţiei de Frontieră Timiş , în 2007, când a fost ”teleportat” de la Mehedinţi .


Cât a fost şef şi-a adus în cadrul inspectoratului  mai multe rude.  Bărăitaru a devenit celebru în 2008 când vorbind despre arestarea unui subordat de-al său  a susţinut că “am aflat că un agent de la noi a fost prins cu ceva. Nu erau droguri, era nişte cannabis”. A rezistat pe funcţie până în iunie 2009, pe perioada mandatului său duty free-urile funcţionând la capacitate maximă. A fost mutat de la DGA Bucureşti şi ulterior a ajuns şeful serviciului Mehedinţi al Direcţiei Generale Anticorupţie, funcţie pe care a preferat să o părăsească pentru a veni ca adjunct pe Logistică la Poliţia de Frontieră Timiş, anul trecut în noiembrie. Nu a venit singur, ci şi-a adus-o şi pe soţia sa, care lucrează într-un compartiment aflat în  subordinea sa. De asemenea, ginerele comisarului şef Bărăitaru este încadrat ca agent la Poliţia de Frontieră Timiş.

Fostul agent Alfred Dieter Krutsch a confirmat dialogul care ” a avut loc în decembrie 2010. Femeia de serviciu mi-a cerut voie să meargă să-i facă curat. Eu am crezut că se duce la Bărăitaru la birou. A trecut ceva timp şi am avut nevoie de ea să facă curăţenie în sala de şedinţă unde urma să fie o videoconferinţă, dar nu o găseam. Am aflat din stânga, din dreapta că a ieşit din unitate. Se întâmplase de mai multe ori să nu o găsesc în timpul programului. Când s-a întors mi-a spus că a fost la acesta acasa”. În schimb, comisarul şef Bărăitaru a avut o primă reacţie extrem de categorică „la mine acasă? Niciodată. Ce dracu?”, după care a încercat să explice că „sunt răutăţi cu toate chestiile astea.  Este o treabă verificată ce nu s-a confirmat de acum trei ani. A fost Corpul de control al IGPF. Poate că zicea el că a fost odată la mine femeia de serviciu după program, dar nu acum. De când am venit sunt cu soţia. Nu-mi permit să bag pe nimeni acolo”. Cât despre înregistrarea cu discuţia, adjunctul pe Logistică de la Poliţia de Frontieră are propriile dubii „nu ştiu ce a fost acolo”. Ascultă înregistratea AUDIO

17 COMENTARII

 1. muica,muica, o sa iei acuma o m….e scurta rusine abuz de putere se numeste ar trebui sa se sezizeze CORPUL DE CONTROL sotia ce face este o doamna si nu isi ocupa timpul cu aceste activitati,rusine ar trebui destituit din functie isi foloseste oamneii pt.ca are putere iar femeia aceasta nu cred ca a avut puterea sa il refuze pt ca isi pierdea locul de munca.

 2. Cu asemenea ciocoi ministerul dezorganizarii interioare nu are nici o sansa sa se reformeze.
  Cum este posibil ca un inginer specializat in cresterea cartofilor sa fie sef al politistilor ? Daca acest individ fara sa fi facut in viata lui un dosar penal, fara sa fi audiat in viata lui pe nimeni,fara sa cunoasca abecedarul muncii judiciare a putut fi SEF al unei structuri DGA atunci avem dovada faptului ca DGA este o structura politica care nu are nimic in comun cu munca judiciara. Atata timp cat personaje caricaturale precum Baraitaru, Handra, Popara,Fane Celular, Ciobanu de la Cenad si mai tinerii Saptebani, Marcu Ciprian, Flore Cristian, samd sunt inscaunati pe post de sefi fara ca acestia sa indeplineasca standrde minimale de expertiza profesionala, decenta, morala, caracter, demnitate, atunci putem spune fara teama de a gresi ca reforma in politie este imposibil de realizat in acest secol.

 3. rrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Felicitari Titel.
  In neghiobia care te caracterizeaza (este starea ta naturala) ai confundat politia de frontiera cu CAP-ul.
  Domnule IGAS.
  Poate cu aceasta ocazie va veti da seama ca ati fost dezinformat de catre conducerea PFR, iar aceste functii de ajuncti pe logistica de la politia de frontiera trebuiau desfiintate cu ocazia reorganizarii. Aceste functii nu se justifica. De ce la IPJ-uri aceste functii de adjuncti pe logistica nu exista si treaba merge sigur mai bine.
  Muica draga ai sfeclit-o.

  PS: Oare cine era sef la PF Timis in 2008 cand din inregistrarile ambientale de la Moravita rezulta fara dubii ca s-a lucrat cel mai bine.

 5. Muica baiete sa vad cum mai scapi ca Patrascu ne mai este sa te salveze.
  Nici Valeanu.
  Si nici Fane Celular care te tinea in spate pentru ca avea nevoie de un infantil pe care sa-l manevreze cum dorea.
  Condoleante.

 6. Titelius, degeaba incerci sa epatezi.
  Locul tau este acolo la Garla Mare.
  E greu la Timisoara. E tramvaie, troleibuze, autobuze, semafoare, maxi-taxi, etc.
  Degeaba incerci sa-ti depasesti conditia modesta de manager in agricultura.

 7. ma mir ca nu i-o tras-o femeii de serviciu ca la mehedinti n-a scapat una. are el mataranga mica da’ vesela a dreacu.probabil ca femeilor le e russine sa zica ca Muica s-o pus si cu pxxx pi iele. nu de alta da au si iele barbati familie nu-i asha ?

 8. Cum naiba se face ca toti sefii astia de la politia de frontiera,cand sunt dovediti a fi corupti si infractori,sunt tocmai buni pentru a fi promovati la DGA si mai sunt pusi si sefi prin aceasta institutie…?E vreo strategie de reforma a aparatului sau se mizeaza pe cunostintele lor infractionale?

 9. Chiar nu va dati seama ca acest sef de la Politia de Frontiera este victima unei facaturi ? Toti sefii , indiferent de la ce structuri sunt , folosesc munca angajatilor structurii pe care o conduc , pentru a-si rezolva anumite probleme personale . Eu nu sunt de acord cu acest lucru dar aceasta este realitatea . Cei care-l vor cerceta pe Baraitaru vor avea la ce se gandi inainte de a lua o decizie , pentru ca , daca au constiinta , trebuie sa nu uite ca si ei au folosit munca unor subalterni in propriul interes .
  Subalternii care presteaza astfel de activitati prin gospodariile sefilor lor nu trebuie priviti ca niste victime deoarece acestia se folosesc la locul de munca de situatia respectiva , laudandu-se cu faptul ca se numara printre persoanele de incredere a sefilor respectivi , primind , neoficial bineinteles , statutul de pila a sefilor respectivi cu tot ce decurge din aceasta . Absolut toti sefii folosesc munca subalternilor pentru rezolvarea unor probleme personale (unii pentru curatenie , altii pentru reparatii auto , altii chiar pentru prestatii sexuale etc). Cel care l-a dsat in gat pe Baraitaru probabil i-a palatit o polita acestuia . Este necesar ca si acest denuntator sa faca obiectul unei anchete . Sunt sigur ca nu este fara pata . Probabil a fost partas la multe faradelegi iar la un moment dat , fiind exclus din ,,ecuatie” , a crezut ca dandu-i in gat pe ceilalti va rezolva problema vindecarii propriului orgoliu . In orice caz , jigodiile trebuie incurajate sa se manance intre ei iar supravietuitorul trebuie arestat Spor la treaba persoanelor competente .

 10. Ba cartof ce au astia cu tine muica? Nu ai facut nimic, nici macar umbra pamantului pe unde ai trecut si astia te musca de cur. Faptul ca i-ai tras-o la femeia de serviciu nu este rau pentru prestanta ta de agronom insa sa pui capat brutal acestei relatii pe motiv ca a aparut nevastata este prea de tot. Cartof, daca vrei sa scapi de gura lumii pune-o pe femeia de serviciu sa iti faca mai des curat sub birou si o sa vezi ca nu se mai plange nimeni de prestatia ta. In rest cu politia nu iti bate capsorul ca aceasta masina de spagari merge pe pilot automat inca de la infiintare

 11. Cartof asta sau cum i-o spune mai e in politie? Nu ii este rusine? cCum s-o uita in ochii subalternilor? Pun pariu ca a fugit in concediu si se ascunde sub vreo tufa de marar….

 12. DRAGOS!!….se aud niste nume la sfarsitul inregistrarii NEAGOIE,CHEPTANARU,LEBADA????????oare de ei nu se spune nimic?sunt niste sefi pe la administrativ subordonatii lu MUICA spagarul……….:)))))))))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.