Campionii din Timiş la prins migranţi pe fâşia verde

Campionii din Timiş la prins migranţi pe fâşia verde

2
DISTRIBUIȚI

35 de persoane care intenţionau să intre ilegal în ţară au fost reţinute, în weekend,  de către politiştii de frontieră din Timiş. În toate cazurile au fost intocmite actele premergatoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.


Agenţii de la sectoarele  Lunga, Jimbolia, Moraviţa sş Beba Veche au depistat în zona de competenţă nouă grupuri de migranţi, provenind din Maroc, Tunisia, Algeria şi Pakistan. Ulterior s-a stabilit că au vârste cuprinse între 21 şi 39 de ani şi au trecut fraudulos frontiera din Serbia. Săptămâna trecută,  poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului  Lunga au fost campioni, depistând 17 grupuri de migranţi (54 de persoane), care încercau să intre ilegal în Romania pe fâşia verde.

 

2 COMENTARII

  1. asta da….pe primu loc la migranti dar si pe primu loc la hotie….capturi de tigari nu prind?oare de ce?o fii in concediu medical PARASCHIV,ARMASOIU SI CULCSAR???aha asta era nu se mai prin transporturi de tigari ca nu ii mai lasa mariusica poponelu ca de…ar manca si gura lui orice:)

  2. BAH IDIOTILOR NU E CHIAR ASA CU CEI 3 CRAI DE LA RASARIT……PRAF IN OCHI PT FRAIERI,SUNT SI ALTI MAI BUNI PE ACOLO,DECI LASATI-O BALTA CU CEI 3 :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.