EXCLUSIV Fiii primarului din Deta şi Ştefan Alexandru, eliberaţi de judecătorie

EXCLUSIV Fiii primarului din Deta şi Ştefan Alexandru, eliberaţi de judecătorie

10
DISTRIBUIȚI

Judecătoria Deta a decis, la ultimul termen al procesului, punerea în libertate atât a fraţilor Roman, fiii primarului PD-L din Deta, cât şi a victimei acestora Ştefan Alexandru. Aceştia au fost protagoniştii unui scandal de proporţii în centrul Detei, în urma căruia Ştefan Alexandru a ajuns înjunghiat la spital.


Ulterior şi acesta a fost arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri pentru că a scos pistolul în discotecă. Bogdan Roman a fost dat în urmărire generală şi s-a predat după câteva zile. De la sfârşitul lunii iulie, fraţii Roman şi ceilalţi trei prieteni ai lor stau arestaţi, judecătorii refuzând de fiecare dată punerea în libertate a acestora. Judecătoria Deta a admis solicitarea de punere în libertate, hotărând liberarea provizorie sub control judiciar a celor din grupul Roman şi înlocuirea arestului preventiv cu interdicţia de a părăsi ţara în cazul lui Ştefan Alexandru. Procurorii au făcut recurs. Tribunalul Timiş este cel care va decide, în final, dacă-i va elibera pe scandalagii de la Deta.

10 COMENTARII

 1. hhahahahahhahahahhahahhahahahah justittie de tot kkat-ul !!!!!!asa incet,incet toti pdl-isti vor fi eliberati ! facem pariu ?!urmeaza sa-i puna pe liber pe Corescu si ….am uitat cum il cheama pe celalalt din cauza …..hahahahahahhahaha!!!!

 2. ar fi bine sa le dea drumu odata ca au stat destul acolo degeaba,asta afost o chestie pur politca,ce le-a trebuit atita timp judecatorilor sa judece acest caz pina au deliberat eliberarea,deci tot scandalu la facut televiziunile si GHIPTARI ASTIA JEGOSI.ar trebui sa vina HITLER SA AI EXTERMINE PE POLIGON PE TOTI GHIPTERI..la recurs poate cei trei judecatori vor avea singe in instalatie si le vor elibera…PISTOLARU SA RAMANA ACOLO SA FACA TRGERE AIA CU BUCILE LUI.. HAI ELIBERARE…

 3. SPER in sfarsit sa se faca dreptate! cei ce comenteaza anapoda..habar n-au de realitate, de ceea ce s-a intamplat cu adevarat in noaptea cu pricina!! scandalul nu a fost creeat de fii primarului, ba din contra, de tigani + televiziuni (in speta posturile PSD-iste, realitatea si antena 3).deci, lasati balta comentariile cei ce nu cunoasteti adevarul!
  II ASTEPTAM CU DRAG ACASA PE BAIETI!
  un indemn pt. dragos bota: abtine-te si tu de la articole nefondate! toata lumea stie ca-ti place senzationalul, dar daca nu cunosti adevarul: ABTINE-TE!!!

 4. sa plece toti ghipterii din Deta!! doar asa va fii liniste si pace in oras!!! mint cu o nerusinare iesita din comun! din cauza lor sufera baietii, nevinovati! minciunile lor ,au dus la situatia creeata!

 5. auzi domnule Dan, cel cu primul comentariu? daca nu cunosti adevarul..nu comenta!!!indiferent de de partidul pe care-l simpatizam fiecare, in primul rand conteaza, FAPTELE!!! justitia va tine cont de ceea ce s-a intamplat in noaptea cu scandalul! mizez pe chestia asta..si ASTEPT SA SE FACA DREPTATE!! si asa au suferit destul baietii!!!
  TOT ORASUL DETA ASTEAPTA CU NERABDARE VENIREA BAIETILOR ACASA!!!

 6. Da,baieti,veniti acasa,nu e locul vostru acolo.Domnule Bota, informeaza-te si scrie adevarul despre acest caz.Cu totii stim ca tiganii au fost platiti sa provoace scandal,stim si de cine,si cred ca si matale sti cine e gunoiul de om care e cu „finantele” in acest caz.Ati facut un linsaj mediatic ordinar cu un scop murdar.Sti ce spun oamenii din Deta,domnule Bota? ca Dumnezeu nu e tigan!noi asteptam sa le vina si lor randul.

 7. Ce faci domnule Bota,scoti comentariile care nu-ti convin???Nu-ti place adevarul?si mai ales cand esti facut mincinos si acuzat ca dai informatii mincinoase.Esti jalnic domnule ziarist online de doi bani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.