Proces fulger în dosarul DNA al avocatului Nițu. Vezi ce condamnare a...

Proces fulger în dosarul DNA al avocatului Nițu. Vezi ce condamnare a primit

2
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a judecat, astăzi, la primul termen dosarul în care avocatul Nițu Cerasela a fost trimisă în judecată de DNA pentru trafic de influenţă şi instigare la mărturie mincinoasă. Singurul avocat din localitatea cărășeană Bozovici a fost acuzat de faptul că „a pretins unei persoane suma de 700 lei, promiţându-i că în schimb va interveni pe lângă un magistrat judecător din cadrul Judecătoriei Bozovici, pentru a-l determina să soluţioneze în mod favorabil acţiunea civilă exercitată de persoana respectivă, în sensul anulării unui proces-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei la regimul circulaţiei rutiere”.

Nițu Cerasela a recunoscut toate acuzațiile aduse de DNA și a solicitat să fie judecată după procedura simplificată, care prevede o reducere a pedepsei cu o treime.


„Regret. Îmi pare rău ce s-a întâmplat”, a declarat aceasta în fața instanței. Avocații au cerut să-i fie aplicată o pedeapsă fără executare deoarece „a recunoscut din primul moment acuzațiile aduse de DNA și ce s-a întâmplat reprezintă un accident în cariera sa, accident care a făcut-o să înțeleagă greșeala majoră pe care a făcut-o în relația cu Justiția”. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanței. 

UPDATE 1 Curtea de Apel Timișoara  a condamnat-o pe Cerasela Nițu la un an de închisoare cu executare, pedeapsa fiind sub minimul special. Sentința poate fi atacată cu recurs, urmând ca acesta să fie judecat de Înalta Curte de Casație și Justiție.

2 COMENTARII

  1. ia auziti dragi mei HASU GABI,CHIOSA,RADA si ceilalti spagari din moravita ce va asteapta……la ocna ani grei,asa sa va ajute cel de sus sa stati la bulau vreo 15 anisori

  2. Pacat,o cunosc ,a copiat practica generalizata din tara asta,a FOST O FEMEIE DESCURCAREATA CARE COPLESITA DE PROBLEME A pierdut controlul.Pacat ca plateste singura iar vinovatii sunt mai multi.Sper sa poata rezista psihic o femeie atat de activa,joviala,etc,inchisa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.