EXCLUSIV Patronul de la Heaven se lăuda cu informatorul său, pedelistul şef...

EXCLUSIV Patronul de la Heaven se lăuda cu informatorul său, pedelistul şef Ostaficiuc

4
DISTRIBUIȚI

Dincolo de conexiunile patronului cu angajaţii  Primăriei Timişoara trimişi în judecată de DNA, dosarul Heaven scoate la iveală şi legăturile strânse între Dorin Epure şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, pedelistul Constantin Ostaficiuc. Acestă apropiere explică protecţia pe care firma lui Epure o primeşte din partea consiliului judeţean care-i permite să  folosească spaţiul de la Bastion, unde funcţionează clubul Zambara ca discotecă. Asta deşi una dintre condiţiile impuse de Uniunea Europeană, care a asigurat finanţarea cu milioane de euro pentru renovarea Bastionului, este ca să se desfăşoare doar activităţi culturale. În cazul nerespectării acestor condiţii se poate ajunge până la anularea finanţării şi solicitarea tuturor banilor înapoi.

După ce a aflat de la şeful Poliţiei Locale, Doru Spătaru, că soţul Mihaelei Mârza, cea care conduce Corpul de control de la Primăria Timişoara, este adjunct la Poliţia Timiş, Epure a început o adevărată ofensivă pentru schimbarea acestuia. „Mă, dar oare, pe ăsta, pe Mârza ăsta, nu-l schimbă ăştia ai voştri, , mo… mamei lui! (..) dar l-au pus ăilalţi, dă-i în.., să-l dea jos. (..) da mă, e pus de PSD, numai necazuri am din cauza lui, numai măgării, că el de asta se ocupă, nu de ordine şi…indisciplină şi măgării”, se plângea patronul de la Heaven într-o discuţie interceptată în 18 ianuarie 2010. Mihaela Mârza era subiect de discuţie ori de câte ori era vorba despre conflictul cu Primăria Timişoara legat de terenuri, Epure afirmând că „javra aia îi botezată de unu, nu ştiu ce şi,  şi de primar” şi „ea e prietenă între timp cu Cuţuş de la Fratelli Timişoara”.

În una dintre intercetări, Epure îi spune interlocutorului său că ” nu-i Ostaficiuc aici, aia-i problema…el ar fi şi are telefonul închis, că vorbeam cu el”.


După câteva zile, Epure anunţa că ” acum îl schimbă pe acela şi după aia îi scade şi ei clonţul. Da, deci doamna care făcea ea manevrele, s-o dus, cât am fost eu plecat şi l-o rugat pe unul (pe Miuţ –n.n) să mă caute, să mă roage frumos, să-l las pe soţul ei în pace că ea nu are nimic cu mine. Parcă eu, vezi Doamme, eu pun şi dau jos şefi de Poliţii Judeţene.(…) Bărbatu-său, văd că de două luni jumătate, de când o câştigat Băselu, e tot în concediu medical, ştii să nu-l schimbe. Oricum îl schimbă, ştiu şi cine-s numirile aici pentru şef de Poliţie şi locţiitori. Ştiu cine e ala – la ala, asta să mai sun..pe cine pune adjunct la Gardă, că n-am vrut să-l întreb pe Costi, dar îl întreb eu dimineaţă şi-şi zic eu dacă..Că oricum rămâne acesta care e acum şef. Frugină, unul”.

Constantin Ostaficiuc nu a putut fi contactat până la ora redactării acestui material, la telefon răspunzând secretara acestuia care a susţinut că „este într-o şedinţă. O să-i spun că l-aţi căutat şi dacă e vă sunăm noi”.

4 COMENTARII

  1. DE CE NU SCRIE DL PRESEDINTE OSTAFICIUC DE CE 2 FIRME SI ANUME TEHNOCER SI CONFORT CASTIGA LICITATIILE DE LA CJT SI VA INVIT SA VEDETI DRM BUZIAS -LUGOJ FACUTE DE CELE DOUA SI DL PRESEDINTE NU IA NICI O MASURA CAND SA PUS BALAST PESTE ASTFALTUL VECHI A FOST INFORMAT SI NU VA VINE SA CREDETI E MAI INGUST CU 7 CM CALCULATI LA30 KM SI VEDETI M LIPSA DAR NE A FACUT PDL NOSTRU DE RUSINE CA NOI AM CREZUT IN IDEAL ASEMENEA OAMENI NU AU CE CAUTA IN PARTID

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.