Gaşca de traficanţi a lui Puia bătea prostituatele de 12 ani cu...

Gaşca de traficanţi a lui Puia bătea prostituatele de 12 ani cu bastonul

4
DISTRIBUIȚI

Operaţiune în forţă a trupelor speciale şi a poliţiştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale, în această dimineaţă, pentru reţinerea a patru suspecţi, acuzaţi de trafic de persoane cu minore şi majore. În urma percheziţiilor din Timişoara şi Dumbrăviţa au fost ridicaţi Toma Valentin, Puia Claudiu, Orbulescu Liviu şi Nistor Ovidiu.


 Aceştia sunt acuzaţi de DIICOT că au racolat fete cu vârste între 12 şi 18 ani, provenite în special din familii dezorganizate, pe care apoi le-au trimis să se prostitueze în special pe Calea Aradului din Timişoara, dar şi în diverse apartamente închiriate. Indivizii erau extrem de violenţi cu tinerele, neezitând să le  bată cu bastoanele sau cu pumnii pentru a se asigura că fetele le sunt supuse total. În unele situaţii, prostituatele erau rotite între traficanţi. La această oră audierile sunt în plină desfăşurare, suspecţii fiind acuzaţi de trafic de persoane şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. Vom reveni cu amănunte.

4 COMENTARII

  1. Felicitari SIC – IPJ Timis! Ordinarii aia de la BCCO Timisoara ai dracu ei, fac lucrari de imagine doar! Acu’ cateva zile, noroc ca Politia Locala (comunitara) le-a dat pontul – ca nu aveau competenta, nu de alta – cu boshetarii aia nenorociti care dormeau in tomberoane si exploatau o copila, iar zilele astea SIC – IPJ Timis destructureaza o retea adevarata! Mai PORCI ordinari, voi cand luati cascavalu’ ala de 4.000 – 5.000 lei de caciula va simtiti bine?! Si altii muncesc pe bani de nimic cu adevarat profesional! Huooo…

  2. domnilor di la presari, sa-l prindetz si p’ala care sa inbreca in muiere pi calia aradului ca intr-o sara am crezut ca-i gagica, eram si biat muci ca viniam di la o degustare de trascau si cand am dizbracat-o in spate la wc-u public din parc avia p*uxx f*uxx dumniazau lui di bulanjiu. si o fujit si cu banii ca iam dat doua sutare. la beci cu iel . porcu’ ca ieria sa i-o trag la kk bleahhhhhhhhhhhhhhhhhh ca mapuca galbinarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.