Nou circuit pentru ţigările de contrabandă care intră în România

Nou circuit pentru ţigările de contrabandă care intră în România

4
DISTRIBUIȚI

Traficanţii au creat rute alternative pentru a putea introduce ţigările de contrabandă în România. A apărut un traseu alternativ, din Serbia prin Ungaria. Noul traseu, care funcţionează cu succes de o bună perioadă de timp, a fost dovedit de captura făcută în vama Cenad.  Gheorghe S., în vârstă de 34 ani, aflat la volanul unui autoturism marca „HYUNDAI”, a vrut să intre în ţară. Existând suspiciuni că în autoturism s-ar putea afla ţigări netimbrate, maşina a fost verificată.


S-au descoperit ascunse, în locul destinat roţii de rezervă, la motor, sub bancheta, în plafonul autoturismului, 1430 pachete ţigări marca „Fast”, având timbru sârbesc.Valoarea ţigărilor descoperite este de 6.249 lei. Şoferul a declarat că a achiziţionat ţigările dintr-o piaţă din Ungaria, urmând a le comercializa în România. Gheorghe S. urmează să fie cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări a fost indisponibilizată în vederea confiscării.

4 COMENTARII

  1. va dau o veste!contrabandistul GHEORGHE S.depistat in data de 19.04.2012 in P.T.F Cenad,nu v-a suferi nici o sanctiune penala, deoarece nici macar nu i s-a intocmit lucrare penala.

  2. Bota, tu ai habar de ceea ce vorbesti si scrii ? Cum draq ai constatat tu ca traficantii au creat rute alternative de introducere in tara a tigarilor ? Sau poate ai fi mataluta vre un analizator de risc si noi habar nu avem ! Scri numai dobitocii si neadevaruri . Pentru luminarea mataluta sa sti ca cei care intra in Ungaria dinspre Serbia se duc imediat in comunitate cu tigarile ca nor fi prosti sa vina in Romanica cu ele unde pretul lor este de cinci ori mai mic ca in tarile din vest! Si tin sa-ti mai explic ceva, nu stiu daca mataluta ai cam fost la vama dintre Serbia si Ungaria dar pot sa te anunt ca acolo se face vamuire nu joaca !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.