Ce au decis instanţele în cazul şpăgarilor din Caraş Severin

Ce au decis instanţele în cazul şpăgarilor din Caraş Severin

3
DISTRIBUIȚI

Inculpaţii din lotul „şpagă la APIA Caraş Severin” şi-au încercat, astăzi, norocul de a fi puşi în libertate sub control judiciar – primarii Iancu Simion Simi şi Ghiţă Valentin, la Curtea de Apel Timişoara unde s-a judecat recursul lor, şi Romică Anculia, şeful filialei judeţene a APIA, la Tribunalul Caraş Severin. „Ghiţă Valentin are o deosebită reputaţie în Socol.


Este singurul care are drept de semnătură pentru că viceprimarul este în stare de incompatibilitate”, a susţinut apărătorul lui Ghiţă. Apărătorul primarului din Oţelu Roşu a susţinut că „nu avem de a face cu un infractor, ci cu un primar care a condus o viaţă zeci de mii de oameni. Este de 22 ani primar”. Procurorul DNA a solicitat respingerea recursurilor celor doi pe motiv că ” există indicii că ar putea influenţa martorii.  Sunt angajaţi ai celor doi primării – comisia de recepţie de la Socol şi contabilul şef de la Oţelu roşu – care urmează să fie audiaţi”. „Sunt nevinovat. N-am primit şi nu am dat bani în acest caz. Sunt nevinovat 100%”, a susţinut primarul „Simi”.  În urma deliberărilor, ambele instanţe au respins solicitările celor trei de punere în libertate sub control judiciar.

3 COMENTARII

  1. is curios daca publici: datorita campaniei jurnalistilor, toti spagarii sunt arestati (mare pericol social, ca si cand astia ar lua bani zilnic) in schimb toti ucigasii, accidental sau nu, sunt in libertate, macar mai omoara pe cineva intre timp. buna treaba! bravo. formatori de opinie publica mai sunteti

  2. Pentru mine…. nu este decat o razbunare de tot penibilul Acestia doi!!!!!! sa fie singurii vinovati, din tot judetul Caras-Severin , pt. toate afacerile insotite de spaga?????Iar despre faptul ca SIMI si ROMICA, AU LUAT SPAGA, nu s-a stiuT, SAU AFLAT …. decat atunci cand nu au vrut sa treaca si ei in USL??? Haideti „mai draga”….mai puneti si voi niste intrebari …pe ici colo prin judet, si dupa aceia sa comentam. In rest totul nu este decat un spectacol bine regizat…insa de prost gust!!!

  3. Hai nu o mai smotociti atat,ce vreti sa spuneti ca astia sunt cinstiti? Cred ca glumiti,acesti INFRACTORI ar fi trebuit de mult timp sa fie dupa gratii,ACESTIA SUNT ADEVARATII TALHARI AI ROMANIEI ! LA BULAU CU EI! Pana mai ieri toata lumea zbiera ca nu sunt arestati decat gainari,acum cand sunt arestati primari,sefi de institutii publice etc,nu este bine,in opinia unora. Cred ca suntem o natie de cretini,care nu isi mai gaseste echilibrul.
    BRAVO DNA ! MAI AGATA SI PE ALTII !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.