Cum a fost botezat candidatul Bojin de ministrul liberalul Chiţoiu

Cum a fost botezat candidatul Bojin de ministrul liberalul Chiţoiu

3
DISTRIBUIȚI

Venit la Timişoara, astăzi,  pentru a susţine candidaţii Uniunii Social Liberale Timiş la alegerile locale de săptămâna viitoare, ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu l-a botezat pe cel propus la consiliul judeţean. Liberalul Chiţoiu a declarat că este convins că Emil Bojin va ieşi câştigător din confruntare, în timp ce social-democratul Titu Bojin nu şi-a putut masca grimasa de uimire. Maria Grapini, preşedintele Particdului Conservator Timiş, a încercat să-l corecteze, spunând că „mie trebuie să-mi daţi mielul pentru Titu Bojin”.


Din sală, un liberal a încercat şoptit să-şi scuze colegul „de unde să-l ştie, dacă e de la PSD?”. Ministrul s-a corectat, după care şi-a anunţat şi susţinerea pentru Nicolae Robu la Primăria Timişoara. Cât despre planurile de dezvoltare, Chiţoiu a anunţat că Timişoara este unul dintre cei opt poli de creştere economică a României, domeniile prioritare fiind cercetarea ştiinţifică aplicată, agricultura şi industria alimentară.

3 COMENTARII

  1. Peste o saptamana Timisoara va avea un nou primar, pe Nicolae Robu. Pana si Orza a lasat-o mai moale cu presiunile prin primarie ca simte ca personalul nu doreste sa-si complice viata facand jocuri cu el cand e clar ca Robu conduce detasat.
    Hai domnu Robu, ne e dor de dumneata, erai cu 5 clase deasupra tuturor contracandidatilor la toate emisiunile TV.

  2. SANRDAMAUA ACEASTA COMUNISTA, INACA MAI CREDE CA II MAI POATE PACALI PE TIMISORENI?
    PE 10 IUNIE, TIMISORENII VOR VOTA CU PP-DD!PARTIDUL DREPTATII SI DEMNITATII TIMISORENILOR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.