Cum au încercat pedeliştii să spoiască înfrângerea cruntă de la locale

Cum au încercat pedeliştii să spoiască înfrângerea cruntă de la locale

3
DISTRIBUIȚI

„Azi de dimineaţă, ziariştii aveau o mare problemă. Ce fac eu dacă pierd alegerile. Asta deja e o întrebare privată”, a răbufnit Constantin Ostaficiuc, în acestă seară, înainte de a declara că nu are nicio emoţie cu privire la rezultatul alegerilor. În sediul PD-L Timiş,  laora 8.40 erau doar câtiva membri de partid  care aşteptau rezultatele exit-poll-urilor.  Înarmat cu un pix verde, Constantin Ostaficiuc, candidatul PD-L la şefia Consiliului Judeţean Timiş verifica de zor listele cu prezenţa la vot. De cealaltă parte a mesei, Valeriu Tabără nota cu sârg cifrele rostite de Ostafiuciuc. Din peisaj a lipsit însă deputatul Alin Popoviciu, cel năcare altă dată făcea parade de bucurie prin sediu. De altfel, a lipsit din sediul PD-L şi candidatul la Primăria Timişoara, Gheorghe Nodiţi.

Pentru a face dovada faptului că relaxarea este la ea acasă, pedeliştii  aun pornit televizorul pe televiziunea naţionala pentru a urmări meciul.


Asta cu un ochi, căci cu celalalt, au consultat constant cornometrul afişat pe un post de ştiri, care arăta timpul rămas până la momentul adevărului.  „Eu sunt la mine în sediu, stau unde vreau”, a atenţionat Ostaficiuc ziariştii, care se regrupau ca să prindă un loc cât mai bun.  Apoi, pe un ton calm a întrebat cine ce mai ştie, despre sondaje.  Oana Gaita, purtător de cuvânt al PD-L Timiş a explicat presei că rezultatele prezentate acum nu sunt concludente şi că sunt reprezentative doar până la ora 19. Asta pentru a-l ajuta pe „Brand”, care s-a plâns că nu ştie exact la ce întrebări trebuie să răspundă sau la ce reacţie se aşteaptă lumea.  Odată sosit momentul adevărului,  care arăta 60 la sută USL şi doar 11 la sută PD-L, Ostaficiuc a spus că nu comentează nimic până nu se finalizează numărătoare paralelă efectuată de PD-L Timiş.  „Vedem, vedem, ăsta e un sondaj cerut de USL. Adevărul îl vom vedea la noapte, dar vom respecta rezultatele, indiferent care vor fi”, a conchis mai marele pedelist din Timiş.  Ca să fie lucrurile mai simple, pedeliştii i-au „ejectat” pe jurnalişti din sediu pe motiv că „avem treabă”.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.