Secretarul Ioan Cojocari se apără: „nu am fost pus politic aici, ce...

Secretarul Ioan Cojocari se apără: „nu am fost pus politic aici, ce dracu”

17
DISTRIBUIȚI

Dacă ieri paria pe victoria ţărănistului Adrian Orza, astăzi, secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, a întors foaia după victoria zdrobitoare a liberalului Nicolae Robu. ” Îmi văd de treaba mea. N-am nici o problemă. Nu e treaba mea cu alegerile.


Nu fac politică, sunt funcţionar public. N-am probleme cu ei (echipa liberală, n.a.). Cum să mă schimbe? Ei m-au pus? Nu sunt abuzivi ca pedeliştii să mă schimbe aşa. Dacă sunt corecţi mă schimbă după legislaţie, după statutul funcţionarului public. Sunt vorbe. Să nu ne luăm după ce se spune în campanie. Niciodată nu mi-am făcut probleme. Eu continui să-mi fac datoria ca funcţionar public. Sunt oameni rezonabili, oameni serioşi”, a concluzionat secretarul primăriei. Întrebat cum se împacă liniştea sa cu promisiunea din campania electorală făcută de primarul ales Nicolae Robu de schimbare a sa, „nea Jean” a izbucnit „a spus-o în campanie. Un funcţionar public, este un funcţionar public. Nu am fost pus politic aici, ce dracu”.

17 COMENTARII

  1. BA CRIMINALE,FIICA-TA AVEA BANI DE BUZUNAR PE BEACHULURILE DIN ANTALYA SUTE DE DOLARI,NEMERNICULE,BANI NEMUNCITI,DIN ESCROCHERII,LA PUSCARIE CU TINE STOOP DOG!!!

  2. Draga Nea Jane,

    Normal ca liberalii nu au nimic cu tine cum nimeni nu are nimic personal cu tine. Atata doar ca in cazul in care ai incalcat legea sau o vei incalca atunci DNA-ul va avea ceva cu tine. Sau nu esti de acord cu asta?
    Acuma…probabil ca ar trebui sa te gandesti daca cumva ai incalcat deja legea pana acum si in cazul asta s-ar putea sa te ceri singur afara fiindca altfel e posibil sa vina „abuzivii” aia de la DNA peste tine.

    Sa traiesti!

  3. de tine trebuie sa scape prima data noua conducere si dupa aceea de restul turmei din cadrul PMT !imi pare rau ca nu a iesit Bertea ,dar ma multumesc si cu Robu ,sper sa se tina de cele spuse in campania electorala .mult succes.

  4. Esti un cameleon, d-le Cojocari! Probabil nu ai facut politica , dar ce te interesa au fost banii indiferent din partea cui veneau!Eu nu cred ca impreuna cu „notarita” fiica-ta ai facut totul degeaba1 Iar cum PDL era un cuvint „minune” le-ai facut jocurile.Hotii trebuiau sa se recunoasca intre ei;asa ca intrau toti in PDL rapid. Un cetatean cinstit chiar daca avea dreptate nu reusea sa faca mare lucru, daca trebuia sa-si rezolve problemele la primarie: sper sa platiti toti ptr.tot ce ati facut!

  5. Jane, las-o ca macane! Ia-ti singur zborul, da-te obosit de atata munca in folosul comunitatii ca altfel incep sa te deranjeze unii si altii cu aluzii insotite de mesaje cu miros de DNA. Desi nu prea cred ca mai ai scapare! Te vei lua de manuta cu Miut in drumul catre mititica.
    Ai desfiintat parcarea privata pe care i-ai facut-o la fiica-ta in fata biroului notarial pe domeniul public? Ne-am saturat sa ne tot trimiti la doamna notar Paula Cojocari ca sa poti sa-ti iei spaguta, ar fi chiar interesanta o investigatie la onorabilul birou notarial.
    Esti un om de nimic, du-te si vezi-ti de oile de la Sustra. Nu te mai vrem! Sa-l vedem si pe Robu de ce oua dispune.

  6. din pacate, Cojocare ie ofiter acoperit la sri(provenit de la fosta securitate). Si o facut scoala de ofiteri securitate la gradistea. asa ca o sa-i suflatz un kil de pene in c*ur ca iel ramane secretar. si adevaratul primar tot cojocare o sa fie. comprende netotzilor ?

  7. Au fost si alti securisti, si tot li s-a infundat! Data viitoare ii vom alege pe altii! Noi comentam de Cojocari,dar dupa cum vad, stii mai multe; esti un atotstiutor, dar cam singurel cu parerea ta! Noi cei ce-l criticam, stim pentru ce,dar vezi, pentru voi cei care ginditi asa merge in ROmania asa cum merge!Asa ca, Seracin, nu mai fa pe altii netoti.

  8. noi ne opunem la ce scritz voi coloshia despere domnu Cojocari ca sotia doamnalui ieste revulutionara dianoastra si o luptat cu noi la revolutie impotriva securistilor lu radutinu si a lu ciausescu. asa sa stitz. si noi nul lasam din mana pe domnu secretar o sa faciem zid de monolitz in jurul lui sa remana pe mai departe secretar co facut lucruri bune si o avut grijie de ominii sarmani romani,unguri,nemtz,tzigani si alte natiuni.

  9. un analfabet si un jeg penal,asta este jenica sula mica,un spagar notoriu, care pt.bani si-ar viola si mama,iar daca este cercetat de DNA sa fie suspendat din functie si scoasa functia la concurs pt.ca vinovat este dansul, securist,la mititica cu el!!!

  10. Dupa cum scrii,revolutionare, ce a scris Remy, este si ptr. tine valabil. Nu mai folosi cuvintul revolutionar,nu cred ca stii ce inseamna, asa cum nu cred ca sotia lui Cojocari a fost… Daca era isi tinea barbatul in friu si la ora asta nu mai vorbeau timisorenii asa urit despre el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.