Liberalii se pregătesc intens pentru mitingul anti-Băsescu

Liberalii se pregătesc intens pentru mitingul anti-Băsescu

5
DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul liberal Cristian Buşoi a făcut astăzi o serie de precizări cu privire la mitingul USL, care va avea loc duminică, de la ora 19, în Piaţa Unirii din Timişoara. Până în acest moment, şi-au confirmat oficial prezenţa la acţiune premierul Victor Ponta,  secretarul general al PSD Liviu Dragnea, preşedintele interimar al PNL Daniel Chiţoiu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului Eduard Hellving, ministrul Agriculturii Daniel Constantin şi vicepreşedintele PNL Dan Radu Ruşanu. În cursul zilei de astăzi, PNL Timiş va afla cu certitudine dacă şi preşedintele interimar Crin Antonescu va lua parte la mitingul de duminică.  Buşoi spune că „ protestuleste un răspuns la cererea societăţii civile şi a multor timişoreni, care ne-au solicitat să facem în aşa fel încât să existe o întâlnire de largi proporţii ca să îşi exprime părerea în legătură cu ce se petrece în România.


E nevoie să dăm un semnal foarte clar că dorim o schimbare că dorim ca România să nu mai fie condusă de Traian Băsescu şi acoliţii domniei sale şi să nu mai fie definită de  instabilitate, vendete şi scandaluri politice”. În viziunea  europarlamentarului, România are nevoie nu de un preşedinte jucător, ci de unul care să ştie să fie un bun mediator.  „Este important pentru cei care ascultă  să ştie că am făcut ceva. Am făcut întoarcerea la popor, iar acum românii au şi ei obligaţia de a spune da sau nu. Dacă au constatat că au trăit prost şi că le-au fost încălcate drepturile să spună da. Dacă au trăit bine, să vină să spună nu pentru demitere. Nu există motiv pentru care să nu participi la referendum. Nu  există că mi-e cald, că mi-e lene, că am plecat în concediu ”, a completat deputatul liberal Horia Cristian.

5 COMENTARII

  1. Sunt curios cati timisoreni vor fi duminica seara in Piata Unirii … de plans se plang multi… Noroc ca spatiul din Piata Unirii este mai mic decat cel din Piata victoriei…. 🙂

  2. N-o sa-mi fie nici lene, nici prea cald! O sa merg la miting cu toti prietenii mei sa-i scuip intre ochi pe rahatii astia de la USL! Niste gunoaie, ordinari, in frunte cu homolaul de Busoi si schizofrenicul de Horia Cristian. Astia doi sunt mai normali decat Basescu? Exclus, ii ajung la degetul de la picior!

  3. andrei sa ai destula flegma in glada .esti plin de venit ,trebue sa faci o dezintoxicare.dute la mitingu lui MRU din 16 sau vrei sa vin si eu cu prieteni mei cu vezica plina ,sa ne-o golim pe si printre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.