Primăria Timişoara a anunţat câte milioane de lei vrea să dea echipei...

Primăria Timişoara a anunţat câte milioane de lei vrea să dea echipei ACS Poli Timișoara. Cum apără secretarul Cojocari proiectul

1
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a făcut public proiectul de hotărâre pentru aderarea municipiului la ACS Poli Timişoara şi a cotizaţiei care va fi plătită la câteva ore după ce PRESSALERT.ro a scris despre faptul că decizia se va lua fără dezbatere publică şi fiind necunoscută în detaliu cu 48 ore înainte de plen. Conform proiectului, cotizaţia anuală va fi de patru milioane de lei, anul acesta primăria urmând să dea jumătate din această sumă având în vedere că hotărârea se va ia în luna iulie. „Contribuţia financiară se efectuează pentru activitatea sportivă cuprinsă în calendarele competiţionale ale echipelor de fotbal ale ’’ ACS Poli Timişoara’’, în conformitate cu calendarul Federaţiei Române de Fotbal, din ediţia 2012-2013.


 Distribuirea cotizaţiei cade în sarcina Adunării Generale şi a Consiliului Director care răspund, conform prevederilor legale de modul de utilizare a sumelor alocate. În situaţia în care se constată că sumele alocate din bugetul local nu au fost utilizate în scopul pentru care a fost constituită asociaţia şi nu au fost utilizate conform prevederilor legale, acestea vor fi recuperate de la persoanele care se fac vinovate din cadrul asociaţiei”, se arată în proiect. Interesant este faptul că în statutul asociaţiei se prevede că  membrii sunt obligaţi să achite o cotizaţie anuală, în funcţie de posibilităţile financiare”.

Secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, a declarat pentru PRESSALERT.ro că”proiectul este în regulă. L-am avizat de legalitate. Ce dezbatere publică? Unde scrie că trebuie dezbatere publică? Da de unde. Dezbatere publică doar dacă se solicită. Dacă vrei să omori proiectul faci dezbatere publică, ca imediat începe campionatul”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.