Şoferii băuţi continuă să împrăştie nenorocirea pe şosele

Şoferii băuţi continuă să împrăştie nenorocirea pe şosele

0
DISTRIBUIȚI

Șoferii care au urcat la volan după ce au băut au provocat, în acest sfârșit de săptămână, mai multe nenorociri pe drumurile din Timiș.  A. M. Ianco, 27  de ani, a condus, ieri după amiază, un autoturism pe strada Carpaţi din Gătaia fără a păstra o distanţă corespunzătoare faţă de mopedul condus de B.I. Constantin, de 66 de ani, din Gătaia, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, conducătorul mopedului a decedat, medicii nemaiputând face nimic pentru acesta.  Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Poliţiştii îl cercetează acum pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă în formă calificată.


Tot ieri, la ora 17,30, că  P. Danuţ, de 47  de ani, din Timişoara, a intrat cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului, pe Calea Șagului. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Timişoara unde i-au fost recoltate  probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a  alcoolemiei.

Un alt șofer mort de beat a fost descoperit de polițiștii de la Rutieră, azi dimineață, înainte să producă şi acesta vreo tragedie.  M.S. Florin, de 34 de ani, din Timişoara, conducea un autoturism pe Calea Martirilor din Timişoara spre strada L.Rebreanu. În urma testării, aparatul etilotest a indicat o valoare  de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.