EXCLUSIV DGA a mai ridicat doi agenţi acuzaţi de luare de mită...

EXCLUSIV DGA a mai ridicat doi agenţi acuzaţi de luare de mită UPDATE 2 Ce a decis judecătorul

9
DISTRIBUIȚI

Seria neagră continuă la Poliţia Timiş – astăzi alţi doi poliţişti au fost ridicaţi de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie pentru a fi duşi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş pentru audieri. Aceasta este a treia zi în care sunt „umflaţi” agenţi acuzaţi de corupţie după operaţiunile DGA. După Periam şi Jebel, astăzi, ofiţerii anticorupţie au descins la Sânnicolaul Mare.


De aici i-au ridicat  pe Bogdan Gabriel Anghel şi Ioan Tiţa, de la formaţiunea de Poliţie Rutieră de la Poliţia Sânnicolaul Mare. Aceştia sunt acuzaţi că au luat mită de la investigatorul DGA 400 lei. La această oră, cei doi sunt audiaţi de procuror.

UPDATE 1 Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE 2 În urma audierilor, judecătorul a hotărât arestarea celor doi agenţi. De asemenea, tot astăzi, Tribunalul Timiş a decis şi arestarea agentului Cristian Negoiţă de la secţia rurală Jebel, tot pentru luare de mită.

9 COMENTARII

  1. wow…dar din timisoara de ce nu-i luati?sau aici nu sunt corupti?luati din-astia ce n-au o chifla-n stomac..din catune…vai si-amar…voi chiar va luati in serios?

  2. Dacă asta e criteriu de bulau, adică minimum 400 lei, ar trebui umflati toți in frunte cu șefii lor de la secții sau municipii! Mergeți sa vedeți ce case sau mașini au kkatii astia care se vaitau de salarii prin jegosii lor șefi de sindicate! Polițiștii corecti muncesc 12 ore pe zi si nu iau șpagă! Asa ca la pușcărie cu milițienii!

  3. Cristian Negoita a fost implicat si in trac cu tigari alaturi de un bun coleg al lui Corozmici care face traic si acum , pe langa toate astea se credeaasupra oamenilou invincibili si aplicau legea asupra oamenilor derand , iar cu insfractorii adevarati cooperau .in sfarsit autoritatii fac puna dreptate

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.