Rutieriştii din Timiş, tătucii amenzilor. Vezi câte sancţiuni au dat în trei...

Rutieriştii din Timiş, tătucii amenzilor. Vezi câte sancţiuni au dat în trei zile

4
DISTRIBUIȚI

De când şeful Poliţiei Timiş este directorul adjunct al Direcţiei Poliţiei Rutiere din IGPR, comisarul şef  Costin Tătuc, curg acţiunile pe şoselele din judeţ. În ultimele trei zile a fost organizată o amplă acţiune de prevenire a accidentelor în urma căreia rutieriştii din Timiş au dat 1282 de sancţiuni contravenţionale. 590 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 262 pentru neportul centurii de siguranţă pe timpul deplasării, iar 45 pentru folosirea telefonului mobil fără dispozitivul “mâini libere”.


De asemenea, 98 de şoferi au rămas fără permise de conducere, 28 dintre ei pentru că nu au acordat prioritate pietonilor. Poliţiştii au întocmit 14 dosare penale dintre care şase au fost pentru conducătorii auto depistaţi cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, patru pentru cei care conduceau un autoturism neînmatriculat, iar alte trei dosare pentru cei care au fost depistaţi la volan fără a poseda permis de conducere.

4 COMENTARII

  1. Felicitari tatucului.Era si timpul sa mai puna cineva si rutiera la treaba.
    Apropo, dau un pont: vineri si sambata noaptea dupa orele 03.00 cand ies ,,jmekerii,, din cluburi, nu vezi unul treaz la volan.
    Poate auzim de ceva actiuni ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.