Şase italieni prinşi la o partidă de vânătoare ilegală. Vezi cine era...

Şase italieni prinşi la o partidă de vânătoare ilegală. Vezi cine era organizatorul

2
DISTRIBUIȚI

Şase cetăţeni italieni au fost surprinşi, în această dimineaţă, la o partidă ilegală de vânătoare de către poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Timiş, împreună cu cei din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Periam. Pe fondul de vânătoare Saravale, pe un câmp situat la ieşirea din localitatea Sânpetru Mare, la ora 6,30, au fost depistaţi L. V. Angel, de 49 de ani,  P.Rafaele, de 58 de ani,  A. Vincenzo, de 28 de ani,  A. Enrico, de 52 de ani, F. Luigi, de 62 de ani şi  L. S. Luigi, de 59 de ani, toţi cetăţeni italieni care erau împreună cu paznicul de vânătoare, M. Sorin, de 46 de ani, din Pesac. Acesta avea asupra sa o armă de vânătoare de calibrul 12/2 şi a declarat că este organizatorul unei partide de vânătoare cu cei şase cetăţeni italieni, fără, însă, a putea prezenta autorizaţia de vânătoare.


Italienii aveau asupra lor arme de vânătoare de calibrul 12 şi 280 de cartuşe de acelaşi calibru şi trei dispozitive care imită păsările, asa-zise chemători electronice, care se aflau în funcţiune.

Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbaţii nu mai aveau drept de vânătoare, deoarece AJVPS Timiş le eliberase o autorizaţie de vânătoare la păsări pasaj doar pentru perioada 15-18.08.2012. Armele, muniţia şi chemătorile electronice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi a legii privind vânătoarea şi protecţia fondului cinegetic.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.