(Dumne)zeul verde al aroganței

(Dumne)zeul verde al aroganței

5
DISTRIBUIȚI

Aroganța ghiolbăniei a avut cea mai bună imagine la nunta fiicei lui Sorin Frunzăverde. Când casa Domnului a fost interzisă muritorilor de rând ca Ayatollah-ul verde de la Caraș Severin să se simtă (Dumne)zeu, iar gorilele au transformat străzile în proprietate privată. O demonstrație grotească de forță pentru a le mai arăta încă o dată slugoilor că stăpânul chiar face ce vrea. Că legea este el. Că nimeni și nimic nu-i poate atinge. Că-i fălosul făloşilor.

Când a părăsit barca lui Traian Băsescu, Sorin Frunzăverde plângea cu lacrimi de crocodil obosit de chiolhanuri că nu mai suportă statul polițienesc.


Care a avut „tupeul” să-i submineze autoritatea în faţa slugilor preacredincioase, umflându-le pentru corupţie. Din tot ce s-a întâmplat sâmbătă, singura concluzie este că Ayatollah-ul vrea să înlocuiască statul poliţienesc cu legea propriei miliţii. Lumea urăşte PD-L-ul pentru că-n ADN-ul acestui partid aroganţa şi dispreţul faţă de restul lumii sunt fundamentale. Frunzăverde nu s-a schimbat trecând în barca liberală, ci şi-a conservat reflexele egocentrice. Oricâte papioane de european îşi pune la gât şi zâmbeşte suficient nu poate să ascundă complexul fricii de a fi nimeni pe stradă atunci când nu va mai fi la putere.

5 COMENTARII

  1. Imi aduc aminte de cuvintele lui, atunci cind a trecut la PSD.Nu l-am crezut nici atunci; voia sa-si salveze pielea sau sa corupa si noul „partid”. Se pare ca a reusit! Felicitari, Dragos Bota, si e bine sa mai reamintiti oamenilor din cind in cind ,cine sint aceste persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.