Fugar de la locul unui alt accident, un dement a omorât o...

Fugar de la locul unui alt accident, un dement a omorât o familie

1
DISTRIBUIȚI

Un şofer a provocat, în această dimineaţă, un teribil accident de circulaţie în urma căruia membrii unei familii, soţ şi soţie, au murit. Aflat la volanul unui Audi, bărbatul gonea dinspre Deta spre Timişoara şi la un moment dat a acroşat un microbuz. „N-a oprit, a mers mai departe. Am pornit dupa el şi am sunat la 112. Nu l-am ajuns, dar uite, la  câţiva kilometri, a produs accidentul acesta grav.


Vă daţi seama ce viteză avea, la cum aratp maşinile“, a povestit şoferul microbuzului. Aproape de locaitatea Şag, şoferului Audi-ului a intrat pe contrasens şi a intrat frontal într-un Logan care circula regulamentar. Maşina a fost transformată într-un ghem de fiare, pompierii chinuindu-se mai bine de jumătate de oră să scoată trupurile neînsufleţite ale soţilor care se duceau să vândă mături la târg. Din primele informaţii ale poliţiştilor, tânărul a plecat nervos spre Timişoara după ce s-a certat cu prietena. Acum el urmează să fie cercetat pentru omor din culpă.

1 COMENTARIU

  1. Vinovatul va scapa cu o amenda sau pedeapsa cu suspendare…. C-asa-i la noi…
    Daca-i dai cuiva in cap cu o tigaie – da’ nu-l omori, ai sanse sa faci puscarie. Daca produci din vina ta un accident rutier in care mor 2-3 persoane, nu faci nici o luna de psucarie… iar victimele sau rudele lor trebuie sa tre dea in jduecta ca sa obtina ceva despagubiri de la tine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.