Pedeliştii Popoviciu şi Tabără i-au dat ţeapă colegului Baconschi la lansarea filialei...

Pedeliştii Popoviciu şi Tabără i-au dat ţeapă colegului Baconschi la lansarea filialei Timişoara a Fundaţiei Creştin- Democrate

3
DISTRIBUIȚI

Deputaţii PD-L Alin Popoviciu şi Valeriu Tabără au fost marii absenţi de la lansarea filialei Timişoara a Fundaţiei Creştin – Democrate a fostului ministru de Externe, Teodor Baconschi din această seară. Aceştia erau anunţaţi ca vorbitori alături de colegul lor de partid, de Mihail Neamţu sau Mircea Mihăieş. Văzând că nu au venit, organizatorii le-au luat de la prezidiu plasticurile cu nume. În schimb n-a lipsit deputatul PD-L Marius Dugulescu, care acum se luptă să mai primească o nominalizare pentru un colegiu de deputat de la democrat liberali, după ce a fugit la PNL susţinând atunci că „singurul motiv pentru care am plecat din PDL este că vreau să reprezint interesele cetăţenilor.


N-am mai putut sta într-un partid care se îndepărtează de cetăţean”.

Dugulescu a ascultat cu atenţie discursului „funcţionarului ICR” Mircea Mihăieş care a avertizat că „trebuie să ne cunoaştem duşmanii, indivizi şi instituţii care sunt pericolul mortal pentru democraţie”. Cu mânie proletară i-a înfierat pe „odioşii intelectuali care sunt de partea răului”. Baconschi a ţinut un discurs „împănat” cu de toate – de la regretul că nu pune CNA botniţă televiziunilor până la a anunţa că fondurile europene vor fi îngheţate nu pentru că s-a furat, ci „este o decizie politică. O vor împacheta cumva”. Mihail Neamţu a cerut „să nu transformăm, acum, ICR într-o platformă pentru un nou cenaclu Flacăra”, iar la final Dugulescu a venit cu o pildă biblică, despre Mântuitor, pescari şi peşte pentru a încheia cu un citat din Baconschi despre dreapta din România. La final, adepţii dreptei s-au despărţit având în minte mesajul lui Mihăieş care a decretat că „stânga întotdeauna minte”.

3 COMENTARII

  1. Mircea Mihaies ar trebui supus unui „detector de minciuni”! Este clar, ca el nu crede ce spune, dar ar trebui sa cunoasca si oamenii care aleg aberatiile acestui tip despre democratie.Iar M. Neamtu,un tip pe care nici macar nu-l observi. Nu-i de mirare ca nici ai lui, asa crede cel putin, nu-l mai vor! Dugulescu, pierdut in spatiu! Cred ca nici pocaitii destepti nu-l vor vota!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.