Ce au scandat suporterii alb-violeţi la marşul apolitic de comemorare a eroilor...

Ce au scandat suporterii alb-violeţi la marşul apolitic de comemorare a eroilor din ’89

3
DISTRIBUIȚI

Câteva sute de suporteri alb-violeţi s-au adunat, în această seară, în Piaţa Maria, la doar câţiva metri de locul unde de dimineaţă suporteri mars eroirevoluţionarii timişoreni, doar vrea 50, şi-au dat adunare. Ca în fiecare an, tifossi au ţinut să le mulţumească în felul lor celor care au făcut posibil ca acum ei să se bucure de libertate – un marş până la Cimitirul Eroilor, unde s-au depus mai multe coroane de flori.


„Acesta este un marş apolitic şi chiar dacă sunt colegi printre noi care au anumite simpatii politice, nu von scanda decât ce am scandat şi în anii trecuţi”, a anunţat la portavoce unul dintre organizatori. Având în faţă un tricolor imens cu gaură în mijloc, tinerii au plecat în marş scandând „Cinste lor, cinste lor eroilor” pentru ca mai apoi să ajungă la „Jos comuniştii” , „Jos Iliescu” şi „Libertate”. După o scurtă oprire pe treptele Catedralei Mitropolitane, unde s-a făcut şedinţă foto prelungită, suporterii au traversat centru scandând şi s-au oprit doar în faţa flăcării nestinse din Cimitirul Eroilor.

3 COMENTARII

  1. S-a scandat ce se scandeaza de la comemorarea din 1990 incoace. Doream sa avem o cu totul alta atitudine fata revolutionarii ce s-au implicat politic cu scopul protejarii unor interese materiale de care beneficiau o parte dintre ei. Noi ne strangem an de an si comemoram eroii revolutiei fara sa beneficiam de vreo indemnizatie, 90% dintre noi fie nici nu ne nascusem pe vremea aia, fie eram prea mici ca sa putem participa. E un gest infinit mai usor, ca odata pe an sa parcurgem acest traseu, pentru ca la ce temperament avem, probabil o parte dintre noi aveam soarta celor ce au murit la revolutie.

    Chiar daca ne-am dori sa participe mult mai multa lume, cu toate acestea alaturi de noi vin mai multi oameni ca la toate celelalte manifestarile comemorative organizate de asociatiile de revolutionari.

  2. ………singurii care au cistigat din revolutie sunt gunoaiele de asazisi revolutionari,care isi cer si acu drepturile nemeritate!!!!!!!!..adevarati revolutionari suntem noi ,cei citeva mii care am fost si inainte de 22 pe strada,care nu am fugit sa cerem bani pentru ca am dat jos pe ceausescu…..vedeti JURAVLE,mare profitor al revolutiei si altii ca el

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.