Baschetbalistă de la SCM Craiova, leşinată pe teren din cauza efortului

Baschetbalistă de la SCM Craiova, leşinată pe teren din cauza efortului

0
DISTRIBUIȚI

„Panterele roz” de la BCM Danzio au câştigat cu 71-62 meciul contra celor de la SCM Craiova, iar timişorencele revin pe locul 7 în Liga naţională baschet fete olimpia07_resizefeminină. La finalul meciului însă, Larisa Toma, jucătoarea  craiovencelor ajunsă la 38 de ani, s-a prăbuşit în timp ce se apropia de bancă. Medicii au constat că jucătoare a avut o cădere pe bază nervoasă şi i-au acordat îngrijirile medicale. Nu a fost nevoie de intervenția unei ambulanțe. Reprezentanții echipei din Bănie au refuzat să comenteze incidentul. De mai bine de 20 de ani, Larisa Toma, acum în vârstă de 38 de ani, joacă fiecare meci pe semnătură. Pivotul, care a fost şi campioana alături de ICIM Arad, are probleme cu inima şi nu este prima dată când leşină după un meci. Sâmbătă seara, ea a evoluat 39:51 de minute, adică aproape tot meciul.


SCM Craiova a făcut deplasarea în opt jucătoare, fapt destul de des întâlnit în prima ligă de baschet feminin din ţara noastră.

Meciul a fost unul cu multă determinare de ambele părţi, deoarece Timişoara şi Craiova luptă să prindă ultimele locuri ce trimit în play-off la finalul sezonului regulat. Dintre cele trei jucătoare noi, doar Sonja Maric a făcut parte din primul „5”, iar Ana Vuksic şi Tunde Kilin au intrat pe parcurs. După primele zece minute, Danzio conducea cu 20-16, iar în sfertul al doilea,  timişorencele au ajuns la conducere de două ori cu 9 puncte, la scorul de 25-16 în minutul 13, respectiv 30-21, în minutul 17. Oltencele însă nu au cedat şi până la pauză au reuşit să reducă din diferenţă la scorul de 32-28. Sfertul al treilea a adus un joc mai bun al craiovencelor şi mai multe greşeli în jocul timişorencelor. Erorile gazdelor au produs momente de nervozitate şi pe bancă, atât din partea antrenorului Dan Ionescu, dar şi a Biljanei Pesovic, piesă de bază a echipei, care a trântit la un moment dat prosopul la un time-out. Triţele Biancăi Barbu au dus Craiova la conducere şi cu 36-41 pe tabelă, dar sfertul al treilea s-a încheiat 45-45. În ultimul sfert, „panterele” şi-au mai revenit şi nu au mai dat şanse de revenire pentru oaspete. Tiffany Brown şi Biljana Pesovic au fost, aproape la fel ca întotdeauna, cele mai bune marcatoare, cu 27, respectiv 24 de puncte. De la SCM Craiova, cele mai bune marcatoare au fost Zorica Mitov, 15 puncte, şi Janina Ninu, 12 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.