Un timişorean a fost băgat în comă de gradul IV cu o...

Un timişorean a fost băgat în comă de gradul IV cu o lovitură de par. UPDATE 2 Ce spune agresorul

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 42 de ani din Timişoara a ajuns, sâmbătă seara, în comă de gradul patru la Spitalul Clinic Municipal după un scandal în suspect atac parfamilie. Alexandru Bugarschi era cunoscut de vecinii săi de pe strada Pictor Teodor Aman că ocupaţia sa principală este alcoolul, iar certurile cu soţia la ordinea zilei. „Tata bea numai spirt. O bate întruna pe mama. Astăzi a sărit cu cuţitul la ea. Era şi fratele meu care nu a mai suportat să vadă că mama ia bătaie. N-a mai îndurat şi a sărit să o apere. A luat un par şi i-a dat cu el în cap lu’ tata”, a povestit una dintre cele trei fetiţe ale familiei. Loviturile aplicate cu forţă de fiul vitreg, Iulian Ciurtea, de 23 de ani, l-au trimis direct în lumea viselor pe tatăl agresiv.


O ambulanţă sosită de urgenţă la faţa locului a transportat victima la spital în comă de gradul patru, prognosticul medicilor fiind unul rezervat. După primele investigaţii medicale s-a decis transferarea victimei la clinica de neurochirurgie a Spitalului Judeţean din Timişoara. Tânărul care a dat cu parul şi mama acestuia au fost ridicaţi pentru audieri de poliţişti, urmând ca în funcţie de diagnosticul medicilor să fie stabilită şi încadrarea penală a faptelor.

UPDATE 1 Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de vătămare corporală gravă, încadrarea faptei sale urmând să fie schimbată în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei şi de constatările medicului legist.

UPDATE 2 Iulian Ciurtea a fost dus pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. „A bătut-o pe mama. Şi în mine a dat. Aseară iar a luat-o la bătaie” şi-a explicat tânărul gestul de o violenţă extremă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.