EXCLUSIV Nume grele din Poliţie, chemate la audieri în dosarul fraudelor de...

EXCLUSIV Nume grele din Poliţie, chemate la audieri în dosarul fraudelor de la Universitatea „Vasile Goldiş” din Arad. Cum a luat 5 la un examen un rutierist

12
DISTRIBUIȚI

politia m

Scandalul de la Universitatea de Vest „”Vasile Goldiş” din Arad, unde ieri au descins procurorii și polițiștii Directiei Generale Anticoruptie, ia amploare. Astăzi, au fost chemați la audieri de procurorii Parchetului General mai multe nume grele din Politia Arad, dar si si simpli agenti. Printre cei care a fost convocaţi în faţa anchetatorilor de la Parchetul General, care şi-au stabilit cartierul general la sediu Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad, se află  comisarul şef Pavel Hălmăgean, cel care a fost numit şef al filajului DGIPI de către Traian Igaş după ce înainte a fost şeful secţiei 2 Micalaca, fostul adjunct al IPJ Arad, Ioan Hagia, şi actualul şef al Poliţiei Municipiului Arad, Dănuţ Bala.


Aceştia sunt suspectaţi că ar fi intervenit la profesorii Facultăţii de Ştiinţe Juridice pentru cunoscuţi de-ai lor. Alături de aceste nume grele vor fi audiaţi şi peste zece agenţi de la IPJ Arad, care trebuie să explice modul cum au luat unele examene sau de ce au intervenit pentru alţi colegi. În unele cazuri, obţinerea unei note de trecere la examene era o simplă formalitate. Unul dintre studenţi, agent la Poliţia Rutieră, a trebuit să răspundă la o singură întrebare ca să ia cinci la examen – ce număr de înmatriculare are maşina profesorului. Pentru că a dat răspunsul corect a primit nota. Vom reveni cu amănunte

12 COMENTARII

  1. MAFIA DIPLOMELOR A FOST INITIATA SI INTRETINUTA DE CATRE PSD-ANDRONESCU ,TOTI CRETINII TOT SCULER-MATRITERU’ ARE UNA SAU MAI MULTE „FACULTATI” (CU PLATA),IAR EI SE-NCALTA INVERS. SA-I IA LA PURIFICAT CA SI-N POLITIE SUNT NISTE BERBECI CARE NU STIU TABLA INMULTIRII DAR AU „STUDII” PENTRU A ABTINE O FUNCTIE DE CONDUCERE !!! O TARA DE CACAT ADUSA IN STADIU DE DEZASTRU DE PSD IN ANII ’90,ACUM CULEGEM ROADELE !

  2. pai este simplu ! asa cum este invatamantul ,asa sunt toate ,sistemul sanitar ,economia,sportul,agricultura ,samd.chiar daca nu ne place ,bine a spus BASESCU .din pacate scolile scot pe banda rulanta prosti ,cei buni si foarte buni nu cred ca depasesc 20% . facultatile private au un singur scop ,banul ,inbogatindu-i pe unii .daca pana in 89 aveam un singur semianalfabet ,academicean,doctor ,savant de renume mondial ,astazi ,din pacate suntem plini de asemenea specimene ,incepand chiar cu prim ministru .

  3. ce nume grele, halal sa le fie. halmagean era in anii 90 plutonier la arest, a facut cica academia de politie la ff, si a ajuns ofiter ca fat frumos intr-un an cat altii in 5 si acum face politica de cadre la Arad, faina om…hagia inginer, prieten cu alt inginer ajuns peste noapte mare gheneral, Dascalu Ioan, un alt mare specialist al Aradului, scolit prin facultatile lui peste, Bala mare BRANCONIER, prieten cu Igas prostul, Jurca , cei doi frati mari specialisti, ajunsi mari sefi mari pe baza prieteniilor,si ar mai fi mai DRAGOS BOTA, dar nu stiu de ce iti mai citeste lumea fituica , ca tu cauti doar senzationalul, o zi doua si dupa aceea iti iei partea si o lasi de izbeliste. Fii un ziarist de investigatie si fa ceva ce ar face un ziarist adevarat si nu mai da stiri senzationale. Vreau sa vad o ancheta de-a ta finalizata cu condamnari adevarate, dar cred ca voi iesi la pensie si tot asa vei fi, un ziarist ieftin si …. cam atat.

  4. Puşcăriabilii deputaţi pedelişti, Alin Popoviciu şi supusul său Cornel Sămărtinean, au scos capul în lume ca să plângă de grija timişorenilor.Făcându-se că uita de matrapazlâcurile cu miros de Popa Şapcă pe care le-au patronat la aeroportul “Traian Vuia”, cei doi deputaţi încearcă să o dea în vrăjeală ca şi cocalarii de cartier. Că doar prostime care să-i aplaude cum fac ei opoziţie şi să le plângă de milă se găseşte.

  5. Veste de veste ! Excelenta sa d-l cms.sef Vasile Turda viitor chestor se reintoarce la Nadlac! Dupa o prestatie extraordinara la Aeroport TSR !

  6. se treiasca dom Vasile Turda veetor menestru de interne uraaaaaaaaaaaaaaa(si se treeasca si unchiu lui baladistu si manelistu general Turda care canta detz rupa inima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.