Cine este de vină pentru gropile din Timișoara

Cine este de vină pentru gropile din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

image-2013-02-3-14145608-0-vasile-milea

“Plombarea” drumurilor din Timișoara care, după fiecare repriză mai geroasă, arată ca după război, a devenit noua țintă a primarului Nicolae Robu, care nu a pierdut astfel ocazia să dea vina pe fosta administrație, ce lăsa șoselele sparte până târziu în primăvară.


“Deja după această perioadă de iarnă există un număr important de gropi şi fisuri în asfalt. Eu am cerut să se intervină prompt de îndată ce vremea permite. O primă rundă de intervenţii a avut loc, dar între timp au apărut alte gropi. Astăzi, în sedinţa operativă, am dat dispoziţii să se intervină din nou şi de fiecare dată să se facă acest lucru cât mai prompt.  Din păcate, există tendinţa de a lăsa lucrurile în evoluţie liberă şi să se facă o singură intervenţie în primăvară”, a spus Robu. Eu sugerez să se intervină prompt de îndată ce intervin fisuri şi gropi. “Se pare că nu avem o calitate prea bună a asfaltului pe străzile noastre pentru că numai aşa îmi explic de ce de fiecare dată după o perioadă de frig apar foarte multe gropi, unele adevărate cratere în asfaltul nostru”, a explicat Robu. De repararea drumurilor în Timișoara se ocupă societăţile Drumco, Strabag şi Reparaţii Stradale Generale – RSG.

 

1 COMENTARIU

  1. Am fost intr-o gramada de tari aflate de vest de romania – si nicaieri nu exista gropi pe arterele principale… E drept ca la Londra, de pilda, sau la Paris pe Champs Elysees, s-a folosit piatra cubica in locul asfaltului. Deduc ca la ceilalti nu functioneaza regula fusaraiului …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.