„Ceauşescu e o şcoală, Ceauşescu e o boală”

„Ceauşescu e o şcoală, Ceauşescu e o boală”

1
DISTRIBUIȚI

dragos bota

„Ceauşescu n-a murit, ne veghează îndârjit, Ceauşescu e o şcoală, Ceauşescu e o boală”. Versurile Adei Milea sunt confirmate de ultimele izbucniri ale primarului Timişoarei, Nicolae Robu. Încăpăţându-se să dovedească, cu orice preţ, că este buricul oraşului şi face ce vrea muşchiul lui, DictatoRobu nu suportă să fie înconjurat decât de robi muţi şi preapupători ai dosului său.


Semnele alienării nu sunt de neglijat, dacă o banală întrebare despre un proiect de hotărâre poate declanşa un val de acuze la adresa jurnaliştilor, deveniţi instant duşmanii poporului. La începutul lunii ianuarie, scriam într-un alt editorial „convins că şi-a îndeplinit 500% promisiunile pe primele şase luni de mandat, mai are puţin până va ieşi, în centru, La peşti, şi va decreta  ”Timişoara sunt eu”. N-au trecut decât două luni şi DictatoRobu le-a dat peste nas ziariştilor explicându-le că întrebările îi răpesc din timp, care nu este al lor, ci al timişorenilor.

Cât despre intenţia zvonită că-şi doreşte înlocuirea jurnaliştilor incomozi, îi transmit de pe acum că PRESSALERT.ro nu va ceda sub nicio formă unor astfel de presiuni, iar ameninţările voalate că nu va mai fi atât de îngăduitor cu media nu ne fac decât să fim şi mai atenţi la ce se întâmplă în primărie. Şi nu uităm un lucru – liniştea, atât de dorită de DictatoRobu, este preferata mafioţilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.