Decizie finală a Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru „pocăiții” din...

Decizie finală a Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru „pocăiții” din lotul Moravița 1

6
DISTRIBUIȚI

stamora spaga elicopter 111

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat, ieri, sentința finală în recursul declarat de DNA împotriva sentinței prin care au fost condamnați mai mulți inculpați din lotul Moravița 1, care au recunoscut acuzațiile procurorului pentru a beneficia de reducerea pedepsei cu o treime. Pedeapsa cea mai grea a primit-o contrabandistul sârb Petkovic Sinisa care a primit trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, vameşii Adrian Uiuiu şi Gheorghe Verdeţ au primit câte trei ani cu suspendare sub supraveghere şi termen de încercare cinci ani, iar Mitroi Lucian, Mitroi Răzvan şi Marta Marius au fost condamnaţi la câte un an şi zece luni cu suspendare.


S-a ajuns la aceste pedepse după ce Curtea de Apel Timișoara a schimbat încadrarea juridică a faptelor de la grup infracţional organizat în asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi complicitate la contrabandă în loc de contrabandă. DNA a făcut recurs împotriva sentinței, dar Înalta Curte de Casație și Justiție l-a respins ca nefondat, în cazul lui Petkovic instanța dispunând deducerea din pedeapsa aplicată a pedeapsei executata de la 10 martie 2011 la 18 martie 2013.

6 COMENTARII

  1. Si cum domnule, DNA-ul nu mai face un recurs? Eu zic sa mai faca unul si sa motiveze ca pe fond nu era competenta sa judece CA Tm, ci judecatoria Strehaia, „ca cand s-a intamplat circul ala la Moravita, elicopterele a trecut deasupra lu Strehaia si de atuncia este competente judecatoria Strehaia! TRAIASCA DNA! VA PUTEM CUMPARA UN MANUAL DE GRAMATICA PT PRESCOLARI!!!!!!

  2. Ha ha ha. Cand spagarii astia nu-si mai incapeau in piele de bunastare, persiflau pe toata lumea si aruncau cu bani in stanga si in dreapta , colegii lor care munceau pentru salar ii injurau pe la colturi, acum cand au fost prinsi si vor fi dovediti , aceeasi colegi ii compatimesc pe la aceleasi colturi !!! Mai curvelor de pe la colturi, hotarati-va ce sunteti hoti/ complici sau politisti ???
    …si voi astia cercetati pt spaga, mai taceti dreq din gura, nu mai plangeti ca niste p.zde, fi-ti barbati si luati-va fapta!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.