Mihaela Tatu le-a premiat pe participantele la Raliul Mărțișorului UPDATE Clasamentul final

Mihaela Tatu le-a premiat pe participantele la Raliul Mărțișorului UPDATE Clasamentul final

0
DISTRIBUIȚI

premiere raliu_2(1)

Cea de-a noua ediție a Raliului Mărțișorului, prima etapă a campionatul organizat de ACR Timiș, s-a terminat astăzi, ca de obicei, cu premierea participanților. Anul acesta, invitatul special a fost Mihaela Tatu, care le-a înmânat cupele reprezentantelor sexului frumos. Premiul cel mare a fost adjudecat de echipajul pilotat de Ramona Copoceanu.

Premierea participanților a avut în această după-amiază la clubul Happy, după cele trei probe speciale ale zilei. De dimineață, piloții au concurat în parcarea ADP de la Stadionul ”Dan Păltinișanu”, apoi a urmat altă probă în parcarea de la Metro 2 din Calea Torontalului, pentru ca ultima probă să fie tot în parcarea de lângă stadion. Anul acesta, la Raliul Mărțișorului s-au înscris opt echipaje formate din doamne și domnișoare, pilot și copilot. Toate participantele au primit diplome ca premiu de frumusețe, iar cupele le-au fost înmânate de Mihaela Tatu, invitata specială a premierii.


Echipajul câștigător a fost cel pilotat de Ramona Copoceanu. S-au dat premii la categoria juniorilor, a debutanților, la clasa I, a II-a și a III-a. Anul acesta, din cauza frigului nu s-a organizat și concurs de karting în prima etapă a Campionatul Județean de Raliuri. A doua etapă va avea loc la Deta.

UPDATE La Juniori, a fost un singur participant, Adrian Marcovici, care a a scos un timp de etapă de 02:47,50 cu o Honda CRX. La Debutanți, învingătorul a fost Darco Pelici, cu un timp de etapă de 02:47,88, care a participat pe un Mitsubishi Colt. El a fost urmat în clasament de Angelo Schuldesz și Mihai Preunca. Clasamentul special feminin a desemnat drept câștigător echipajul format din Copoceanu-Popa, care cu o Honda Civic au scos un timp de etapă de 08:29,88. Cele două au fost urmate de echipajele Ștefănescu-Busuioc și Iordache-Brândușa. La clasa 1, învingători au fost cei din echipajul Tudoreanu-Galea, cu un timp de 07:28,88, scos tot cu o Honda Civic, urmați de Iancu-Grijdac și Martincsek-Mone. Clasa 2 a avut același echipaj învingător, urmați de echipajele Giurisici-Rotaru, de pe locul doi și Gilles-Grigorescu, pe trei. Clasa a treia i-a adus în prim-plan pe campionii din edițiile anterioare ale Campionatului Județean, Florin Staici și Alexandru Krepelka. Echipajul câștiggător a fost cel format din Krepelka-Kraus, care au scos 07:04,87 cu un Peugeot 250 GTI. Pe locul 2 a ieșit echipajul Staici-Dunăreanu, iar pe 3, Lăpădușă-Mateuț. La echipe, singura înscrisă la această primă etapă fost echipa Kremsmuller.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.