”Urșii” de la Timba încep bătălia din play-out

”Urșii” de la Timba încep bătălia din play-out

0
DISTRIBUIȚI

timba medias08_resize

BC Timba începe mâine meciurile din play-off, cu primul adversar, CSȘ Giurgiu. ”Urșii” au terminat sezonul regulat pe locul 13 și dispută primele meciuri cu echipa din sudul țării, care a terminat pe 12 și va beneficia de avantajul terenului propriu.

În play-out, echipele luptă să evite retrogradarea. În urma meciurilor, ultimele două învinse vor retrograda din Liga națională în eșalonul secund. Timba va disputa primele meciuri cu CSȘ Giurgiu, pe sistemul ”cel mai bun din cinci partide”.


Echipa ce va acumula prima trei victorii va scăpa de emoțiile retrogradării, în timp ce următoarea va lupta cu echipa învinsă în meciul dintre Energia Rovinari și Dinamo București.

Primele două meciuri se vor juca la Giurgiu, sâmbătă și duminică, iar peste o săptămână vor urma meciurile de la Timișoara. Dacă va fi necesar, se va juca un meci decisiv la Giurgiu. Cei de la Timba i-au văzut pe giurgiuveni în partida cu concitadina BC Timișoara, pe care a învins-o în mod surprinzător. ”E un meci foarte dificil la Giurgiu. E o echipă imprevizibilă și într-o zi bună poate bate pe oricine. Sperăm să câștigăm măcar un meci la Giurgiu și să tranșăm apoi la noi acasă disputa din play-out. Cred că mai mult vor conta forma și ziua în care se vor întâlni echipele, mai mult decât locul de desfășurare al meciurilor. Dacă noi vom prinde o zi normală, vom bate fără probleme, dacă și ei prind o zi normală. Dacă ei vor prinde o zi ca în meciul cu BC Timișoara, va fi foarte greu, dacă jucau așa tot campionatul, erau acum pe locul trei. Giurgiu e o echipă incredibilă, înscrie și de afară, și pe pătrundere, e haos general”, a declarat antrenorul Bogdan Murărescu. În acest sezon, CSȘ Giurgiu s-a impus cu Timba cu 85-74 în tur la Timișoara și cu 72-64 pe terenul lor. În celelalte confruntări se întâlnesc Energia Rovinari (locul 9) cu Dinamo București (locul 16), CSU Sibiu (locul 10) cu Miercurea Ciuc (locul 15) și BCM U Pitești (locul 11) cu Farul Constanța (locul 14).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.