Velcea, înaintea meciului cu FC Olt: „Trebuie să fim bărbaţi”

Velcea, înaintea meciului cu FC Olt: „Trebuie să fim bărbaţi”

1
DISTRIBUIȚI

vali velcea02

ACS Poli a avut un început slab de retur, cu două înfrângeri şi un egal. Vineri, echipa are pentru un meci mai uşor, cel puţin teoretic, cu FC Olt şi timişorenii speră să câştige, chiar dacă trei dintre fundaşii titulari sunt suspendaţi pentru acest meci.

FC Olt este pe locul 12, adică ultimul din Seria de Vest a Ligii a II-a. Antrenorul timişorenilor Vali Velcea este de părere că oltenii nu joacă slab, în ciuda poziţiei din clasament. Tehnicianul lui ACS Poli ştie că este important ca alb-negrii să nu mai facă paşi greşiţi. „FC Olt este o echipă frumoasă, mie îmi place. Acum că nu retrogradează nimeni, joacă dezinvolt pentru că nu mai au nimic de pierdut. Am avut discuţii individuale cu fiecare dintre jucători, sunt foarte conştienţi de greşelile pe care le-am făcut.


Nu ne scuzăm şi nu ne ascundem în spatele altor factori. Trebuie să fim bărbaţi. Sunt şapte finale, importante cum au fost toate meciurile de până acum”, a declarat astăzi Vali Velcea.

Pentru acest meci, sunt suspendaşi fundaşii centrali Alin Şeroni, Aleksandar Petrovici şi Marko Marovic. Singurul titular din apărare care nu este suspendat este fundaşul dreapta Florin Nohai. Jucătorul spune că atmosfera la echipă este bună, în ciuda rezultatelor mai puţin faste. „Atmosfera e una bună, am şters cu buretele tot ce s-a întâmplat până acum. Au fost nişte jocuri nu prea reuşite, dar trebuie să avem gândire de invigători şi să mergem mai departe. Putem demonstra acum, cu primul meci. Ne aşteaptă un meci dificil la Slatina, întâlnim o echipă bună a  campionatului, au plecat jucători, au venit unii noi. Sper să luăm cele trei puncte”, a declarat Florin Nohai. Meciul se va juca vineri, de la ora 17.00, şi va fi transmis de DolceSport2 .

 

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.