Cum explică Robu chiulul muncitorilor de la drumuri, surprinși în inspecția sa...

Cum explică Robu chiulul muncitorilor de la drumuri, surprinși în inspecția sa neanunțată

1
DISTRIBUIȚI

robu01

Inspecţiile surpriză „brevetate” de edilul şef Nicolae Robu dau roade sau cel puţin asta afirmă „inventatorul”.  Primarul a anunţat astăzi că lucrările la strada Cloşca au fost reluate, asta după ce în 8 aprilie declara că este nemulţumit de faptul că muncitorii Societăţii Drumuri Municipale (SDM) trag chiulul.


Întrebat cum a justificat SDM faptul că în zonă nu se lucra, Robu a explicat că „situaţia  SDM este mai complicată, societatea are dificultăţi de funcţionare”. Momentan SDM este în plin proces de reorganizare, după fuziunea cu ADP, aprobată de consiliul local.  Şi, pentru a arăta că lucrurile nu merg numai rău în urbea de pe Bega, edilul şef a purces la obişnuitul deja briefing special legat de subpasajul Michelangelo. „Astăzi, la ora 10.00, a fost primul comandament la care în această sală au participat reprezentanţi ai tuturor companiilor şi direcţiilor din primărie”. De acum înainte, în fiecare zi de miercuri, comandamentul se va reuni, iar la lucrări va lua parte şi edilul şef.

1 COMENTARIU

  1. Nu am înţeles nimic, ce are sula cu prefectura – adică, ce au oamenii ce fac munca de jos cu faptul că se schimbă şefii sau cu faptul că au fuzionat două entităţi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.