Ce a declarat Cezar Ouatu după ce a ocupat locul 13 la...

Ce a declarat Cezar Ouatu după ce a ocupat locul 13 la Eurovision

0
DISTRIBUIȚI

Romania's Cezar performs during the second semi-final of the 2013 Eurovision Song Contest in Malmo

Finala Eurovision 2013 a fost câştigată de Danemarca, reprezentată de Emmelie de Forest, cu piesa „Only  Teardrops”. Danemarca a obţinut 281 de puncte, iar pe următoarele două locuri în clasament s-au situat Azerbaidjan, cu 234 de puncte, şi Ucraina, cu 214 puncte.


  Astfel, ediţia din 2014 a concursului Eurovision se va desfăşura în Danemarca.

Reprezentantul României, Cezar, care a participat la Eurovision cu piesa „It’s My Life” (muzică şi versuri Cristian Faur), a obţinut un total de 65 de puncte, clasându-se pe locul al 13-lea.  Cezar nu a obţinut de la nicio ţară punctajul maxim de 12 puncte, în timp ce câte 10 puncte au fost acordate reprezentantului României de către Republica Moldova şi Grecia.

La rândul său, România a acordat 12 puncte reprezentanţilor Republicii Moldova, 10 puncte celor din Azerbaidjan şi 8 puncte reprezentanţilor Norvegiei.

„Eu, profesional şi personal, mă simt împlinit. Mi-aş fi dorit un loc mai bun în clasamentul final, pentru mine şi pentru România, dar ştiu că ceea ce a ţinut de mine am făcut. Show-ul nostru a ieşit foarte bine, am muncit cu toţii enorm şi le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil ca această muncă de echipă să prindă formă. Le mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine şi au votat România. România rămâne, însă, o ţară negată oarecum de Europa, aşa că, în această seară, cele două mari familii – Scandinavia şi ‘Mama Rusie’ – au învins. Eu am fost favorit la titlu din partea fanilor, dar, geopolitic vorbind, nu mai ţine de mine…”, a declarat Cezar, pentru MEDIAFAX.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.