Timişoreanul Prime a lansat prima lui piesă solo

Timişoreanul Prime a lansat prima lui piesă solo

3
DISTRIBUIȚI

prime(1)

Zilele trecute, muzicianul timişorean Prime care a făcut parte dintr-o serie de trupe locale ca Sanctuar, Regal, Projectlazy, C3, The Evolution, The Dockers sau Pragul de Sus şi-a lansat prima piesă solo, care poartă numele de Hero şi are deja parte de o serie de aprecieri din partea melomanilor.

Născut în 1984 în Timişoara, muzicianul care este solist şi chitarist, a avut succes alături de trupa Prime, cu care a înregistrat un album şi câteva video-uri şi a susţinut o serie de concerte în oraşul nostru.


„La un moment dat, fiecare membru şi-a ales direcţia, iar formaţia s-a divizat până în momentul în care nu s-a mai putut divide, aşa că am rămas eu. Dintodeauna mi-am dorit să cânt propria mea muzica, aşa că exerciţiul cover-urilor care a durat aproape un an – timp în care am concertat în majoritatea cluburilor din Timişoara, şi nu numai – a luat sfârşit“, ne-a declarat artistul cu privire la destrămarea trupei Prime.

Prima compoziţie proprie are o poveste simplă şi va fi urmată de încă două melodii pregătite de lansare în această vară. „Povestea piesei Hero a luat naştere anul trecut, în primăvară. Eu cred că eroul zilelor noastre este un om simplu, aşa că Hero este despre o poveste scurtă despre dragoste, viaţă şi carpediem. La momentul actual sunt interesat doar de compoziţii proprii şi nu voi aborda un gen muzical anume. Depinde de piese. În prezent, lucrez în studio la încă două compoziţii muzicale pe care intenţionez să le lansez vara aceasta“, ne-a mai dezvăluit muzicianul.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.