Un avion, care circula de la București la Paris, a aterizat de...

Un avion, care circula de la București la Paris, a aterizat de urgență pe aeroportul din Timișoara. Vezi motivul UPDATE Ce spun medicii

0
DISTRIBUIȚI

aeroport timisoara terminal 1

Un avion Airbus 320 al companiei Blue Air, care făcea o cursă București – Paris, a aterizat de urgență în urmă cu puțin timp pe Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara.


La bord se află 146 de pasageri.Pilotul a decis să aterizeze după ce unui copil de 6 ani i s-a făcut rău. Micuțul, însoțit de mamă, a fost preluat de o ambulanță de pe aeroport și transportat de urgență la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”. Aici el este supus investigațiilor.

 UPDATE Hanini Shadi, medic în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu, a declarat”: „Băiatul de şase ani a leşinat în avion şi apoi a vomitat. În acest moment starea lui este stabilă, este echilibrat, mai rămâne internat câteva zile ca să îi facem un tomograf la cap. Copilul a fost operat în urmă cu cinci ani la Bucureşti de neuroblastom, un tip de cancer care se dezvoltă în celulele nervoase. Mama lui vroia să meargă cu el la un control în Franţa”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.